Dicsőítő szeminárium a Hillsong Worship együttessel,

Dicsőítő konferencia pásztorok, vezetők, gyülekezeti szolgálók részére, 2017. május 27. 12.00-13.00 Papp László Budapest Sportarénában.

Szeretettel várjuk mindazokat akik dicsőítő csoportban szolgálnak illetve érdekli őket ez a szolgálati terület vagy egyszerűen csak szeretik dicsőíteni Istent. Nagyszerű lehetőség, hogy olyan előadóktól tanuljunk, akik átfogó teológiai ismerettel rendelkeznek, ugyanakkor gyakorló dicsőítőként maguk is ezen a területen szolgálnak.

Dicsőítés, tanítás, imádság, kérdezz-felelek, gyakorlati bemutatás, mind-mind részei ennek szemináriumnak, mely várhatóan lelkesítően fog hatni a résztvevőkre, akik nagyobb elméleti és gyakorlati tudással térhetnek vissza közösségeikbe. Egyedülálló alkalom, ahol nem csak tanulhatunk ettől a nagyszerű csapattól, hanem egy életre szóló élményt is szerezhetünk.

A szemináriumon való részvételnek külön díja nincs, azonban az Arénába való bejutáshoz érvényes Ez az a nap! belépőjeggyel kell rendelkezni. A részvétel regisztrációhoz kötött, amit itt kérünk megtenni.

  • Mikor? 2017. május 27-én, 12 órától 13 óráig
  • Hol? Budapest Sportaréna különtermében (24 órás dicsőítés helyszínén)
  • Belépés? Belépés az Arénába a Gold kapun keresztül lehetséges (a főkapu ekkor még zárva tart)
  • Hogyan látogatható? Ez az a nap! jegy felmutatásával
  • Kiknek ajánljuk? Lelkipásztoroknak, gyülekezeti vezetőknek, dicsőítés vezetőknek, szolgálóknak, gyülekezeti tagoknak

A dicsőítő konferencia megtelt!