Előadó bemutatása

A Bethel Music a többezer fős kaliforniai Bethel gyülekezet dicsőítő zenekara. Innen indult el a Jesus Culture Band és mozgalom, amely zenekar 2011-ben lépett fel Ez az a nap! rendezvényünkön az Arénában. A zenekar azzal a kifejezett céllal jött létre, hogy dicsőítésükön keresztül az Isten jelenlétének mélyebb dimenzióját ismerjék meg. Az a vágyuk, hogy az emberek találkozzanak Istennel és meglássák az Ő dicsőségét szolgálatukon keresztül, amely világszerte milliókat inspirál az Istennel való mélyebb elköteleződésre és életük teljes odaszánására.

A Bethel Music eddig 18 albumot jelentetett meg. A csapat alapító tagjai Jenn és Brian Johnson és rajtuk kívül számos dalszerző, énekes, zenész, dicsőítésvezető gazdagítja tehetségével a csapat szolgálatát, úgy mint Amanda Cook, Jeremy Riddle, Kalley Heiligenthal, William Matthews vagy Steffany Gretzinger, valamint Jonathan és Melissa Helser akiknek egyenként is számos szólóalbumuk jelent meg. A zenekar most először érkezik térségünkbe az Ez az a nap! meghívására.

Népszerűségük az elmúlt időszakban ugrásszerűen emelkedett. Friss albumaik azonnal a lemezeladási listák élére kerülnek, videóik nagyon hamar többmilliós nézettségre tesznek szert, köszönhetően a különleges hangszereléseknek, az egyedi vizuális megoldásoknak, és szenvedélyes előadásmódjuknak. Amilyen bátorsággal kitárulkoznak Isten felé a színpadon mind a zenészek mind az énekesek azzal nagyon jó példát adnak számunkra abban, hogyan menjünk Isten elé. Ösztönöznek bennünket arra, hogy mi is megnyissuk a szívünket, kitárjuk a lelkünket Isten felé. A dalokon és előadásmódón keresztül Isten iránti szenvedélyes szeretetük és hitük nyilvánul meg.

Nagy várakozással vagyunk szolgálatuk iránt, szeretnénk ha minél többen átelhetnénk velük együtt azt a szenvedélyes dicsőítést, amit felvételeikről már jól ismerünk.