Ez az a nap


plakat300.jpg

2014 május 24. szombat 17-22.30
gyülekezés, exponyitás: 15 órától
Papp László Budapest Sportaréna

Hívunk mindenkit Ez az a nap! hálaadó és dicsőítő rendezvényünkre május 24-én a
Budapest Sportarénába!

Nagyon sokan vártátok már a programot, most örömmel hirdetjük nektek, hogy idén az
Ez az a nap! színpadán szolgál a legendás amerikai Newsboys, akik először járnak Magyarországon, valamint az ausztrál Reuben Morgan, a Hillsong legismertebb dalszerző dicsőítésvezetője, aki a Hillsong London csapatával érkezik! Reuben Morgan nevéhez kötődik az egyik legnépszerűbb dicsőítő ének, a hazánkban is gyakran énekelt Mighty to Save - Kell, hogy végre érezd c. dal.
Újra ellátogat hozzánk Martin Smith és zenekara, valamint Graham Kendrick, a modern dicsőítő zene úttörői Nagy-Britanniából!

Az anyanyelvünkön pedig együtt énekelhetünk a Helyes_Beat zenekarral, a Magyar Continental Singers-szel, az Amaro Del együttessel, Csiszér Lászlóval, Gável Andrással és Gellérttel, Pintér Bélával és Prazsák Lászlóval, valamint bátorító igei üzenetek is elhangoznak majd a színpadról.

Kérjük jelöljétek a facebookon, ha ott lesztek május 24-én, és hívjátok meg ismerőseiteket is!

A gyermekek számára most is különprogrammal készülünk, missziós szervezetek bemutatkozása látható a Misszió Expón, megszervezzük a 24 órás dicsőítést, és a rendezvényt megelőző napon (május 23.) dicsőítésben szolgálók számára konferenciát szervezünk.

Misszió Expo 2014
A 2014. május 24.-i Ez az a nap!-hoz kapcsolódó Misszió Expo keretében újra lehetőség nyílik keresztény oktatási intézmények, gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére, keresztény témájú könyvek, pólók, CD-k, stb. termékek megvásárlására is. Az eddigi évekhez hasonlóan a missziós kiállítás a Magyar Evangéliumi Aliansz támogatásával jön létre. Az Expo 15-17 óráig látogatható.

A különböző felekezetű keresztények egy szívvel dicsőítették Istent június 1-jén a Budapest Arénában az Ez az a nap!-on. Egy szívvel, egy Lélekkel átitatva, sok helyről, sok nemzetből, minden korosztályból jöttek ezrek és ezrek, keresve Istent, és a testvéri közösséget!

Május 31. péntek, 9.30-18.00-ig Gateway Worship dicsőítő konferencia
Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest Rákóczi út 90. (Baross térnél) Részletek itt

Május 31, péntek 21 óra: 24 órás dicsőítés kezdete az Aréna különtermében (másnap 15 óráig). Részletek itt
Szombat 15 óráig belépés az Arénába a Gold kapun keresztül!

Június 1. Szombat: Ez az a nap!
Kapunyitás: 15 órakor, program: 17-22.30 között

csakegyet150.jpgAz Ez az a nap! 2013 június 1-jei rendezvényen szeretnénk támogatást gyűjteni, melyet a "Csak Egyet" Szociális Segítő Központ juttat el a rászorulóknak.

Kérünk benneteket, hogy segítsetek nekik adományaitokkal!

Amit várnak: tartós élelmiszer - tartós tej, tartós kenyér, liszt, olaj, cukor, konzerv, rizs, illetve cipő.

Gyűjtőpont: az Aréna bejáratánál kapunyitástól kezdve (15 óra).

gyermekprogram.jpgAz előző évek gyakorlatához hasonlóan idén is mozgalmas programmal várjuk a gyerekeket június 1-jén 17.00-21.00 óra között: gyermekszíndarabbal, bábműsorral, játékokkal, kézműves foglalkozással, készségfejlesztő játékokkal, énekléssel és sok vidámsággal.

Bemutatásra kerül egy részlet a “Lili és a hihetetlen visszatérés” című gyermekmusicalből. Akik a gyermekek jókedvéről és a tartalmas időtöltéséről gondoskodnak: a Napraforgók Játszóház, a Reménység Magjai Alapítvány, a Sisa Sóóóó, a Kisi – Kids, a Palánta Gyermekmisszió, valamint Pintér Béla és a Csemeték!

24oras-dics320.jpgmájus 31-én, péntek este 9 órától kezdődik a 24 órás dicsőítő alkalom az Ez az a nap!-on, az Aréna különtermében. A színpadon óránként váltják egymást a dicsőítő csapatok, egészen szombat délután 4 óráig, majd ezután a nagyszínpadon folytatódik Isten dicsérete este 10-ig.

Így lesz folyamatos a 24 órás dicsőítés. Erre az alkalomra az ország minden részéről, sőt a határon túlról is hívtunk különböző felekezeti hátterű csapatokat.

"Hogy zengjen néked, és el ne hallgasson felőled a dicséret: Uram, én Istenem, örökké dicsőítelek téged!" (Zsolt.30:13).

gateway-konf320.jpgA Gateway Worship tagjai a június 1-jei Ez az a nap rendezvény előtt, május 31-én 9:30-18:00-ig dicsőítő konferenciát tartanak.

Szeretettel várjuk mindazokat akik dicsőítő csoportban szolgálnak illetve érdekli őket ez a szolgálati terület vagy egyszerűen csak szeretik dicsőíteni Istent.

A közös előadások mellett három szeminárium is lesz, ahol gyakorlati módon mutatják be a dicsőítő csoport egyes tagjainak, énekeseinek, zenészeinek szerepeit, s az egész csoport hatékony működését.

korus-320.jpg„Ujjongjatok az ÚR előtt az egész földön!”

A korábbi Ez az a nap! rendezvényeken több alkalommal állt föl nagylétszámú kórus szimfonikus zenekar kísérettel, és gyönyörködhettünk a szolgálatukban.
Tavaly a Reménység Fesztiválon is láthattátok, hogy milyen felemelő Istennek énekelni egy nagy hangzású kórusban. Többszáz fővel és igényes zenei kísérettel együtt dicsőíteni Jézust, mindig rendkívüli élmény! A jó hír, hogy ez idén, június 1-jén az Ez az a nap! keretein belül folytatódik, ahol az énekek főleg dicsőítő jellegűek lesznek. A kórust Almási Kornél vezeti.

  • youtube_icon.jpg
  • facebook_icon.jpg
  • picasa-icon.jpg
  • twitter-icon.jpg
  • myspace-icon.jpg
  • rss-icon.jpg

Napi ige

Támogatás

tamogatas.jpg
termekek.jpg

Kövess minket a facebookon

facebook-170.jpg boritokepek_0.jpg

Partnereink

Gravír expresszKérügma KiadóJazzyAlpha Magyarországwww.dics-suli.huChristeens.huFamily magazinJeligeDuna-PartWestendHarmat kiadóPort.huZene.huest.huFunzineÜzenetek - Bibliai válaszok a hétköznapokra! - Nemzetközi szolgálatok bemutatásaGood News könyvesboltLóerő magazinVésnök Kft.Európa rádióPartylight Kft.Magyar Katolikus RádióÚj EmberMagyar Evangéliumi Szövetség

Napraforgók játszóházSzent István Rádió EgerSzent István Televízió EgerCsaládhálóCrosslight fénytechnikaParókia Portál.gospel café rádió.CIVIL RÁDIÓ FM98Fish&Chips MagazinBaptista SzeretetszolgálatMai Ige
talita.hu