Adó 1% felajánlás

1szazalek-invert.png

Köszönjük, ha adód 1%-val az Ez az a nap! rendezvényeket támogatod.

Lélek és Élet Alapítvány
Adószám: 18064993-2-13

Ez az a nap! Rádió

radiologo161.png

Hangolódj rá te is!

Új Ez az a naptár! (öröknaptár)

Ez az a naptár! öröknaptár

Rendkívül szép, igényes kivitelű asztali Öröknaptár. Fóliázott borító, spirálos, bőrborítású naptárháttal (amely igen tartós, hosszú éveken keresztül használható, nem törik meg), 365 oldalas, minden napra egy bátorító igevers és grafika vagy fotó.

Megjelent az új CD

Ez az a nap! 2013 CD

Megjelent a 2013-as Ez az a nap! hangfelvétele stúdió minőségben! Rendeld meg a limitált mennyiségben készült CD egyikét.

Fotó albumaink

Online CD shop

A Kérügma CD-i megvásárolhatók a kiadó új webáruházában:

Kérügma

Friss hozzászólások

Ez az a nap


plakat300.jpg

2014 május 24. szombat 17-22.30
gyülekezés, exponyitás: 15 órától
Papp László Budapest Sportaréna

Hívunk mindenkit Ez az a nap! hálaadó és dicsőítő rendezvényünkre május 24-én a
Budapest Sportarénába!

Nagyon sokan vártátok már a programot, most örömmel hirdetjük nektek, hogy idén az
Ez az a nap! színpadán szolgál a legendás amerikai Newsboys, akik először járnak Magyarországon, valamint az ausztrál Reuben Morgan, a Hillsong legismertebb dalszerző dicsőítésvezetője, aki a Hillsong London csapatával érkezik! Reuben Morgan nevéhez kötődik az egyik legnépszerűbb dicsőítő ének, a hazánkban is gyakran énekelt Mighty to Save - Kell, hogy végre érezd c. dal.
Újra ellátogat hozzánk Martin Smith és zenekara, valamint Graham Kendrick, a modern dicsőítő zene úttörői Nagy-Britanniából!

Az anyanyelvünkön pedig együtt énekelhetünk a Helyes_Beat zenekarral, a Magyar Continental Singers-szel, az Amaro Del együttessel, Csiszér Lászlóval, Gável Andrással és Gellérttel, Pintér Bélával és Prazsák Lászlóval, valamint bátorító igei üzenetek is elhangoznak majd a színpadról.

Kérjük jelöljétek a facebookon, ha ott lesztek május 24-én, és hívjátok meg ismerőseiteket is!

A gyermekek számára most is különprogrammal készülünk, missziós szervezetek bemutatkozása látható a Misszió Expón, megszervezzük a 24 órás dicsőítést, és a rendezvényt megelőző napon (május 23.) dicsőítésben szolgálók számára konferenciát szervezünk.

Misszió Expo 2014
A 2014. május 24.-i Ez az a nap!-hoz kapcsolódó Misszió Expo keretében újra lehetőség nyílik keresztény oktatási intézmények, gyülekezeti és missziós szolgálatok megismerésére, keresztény témájú könyvek, pólók, CD-k, stb. termékek megvásárlására is. Az eddigi évekhez hasonlóan a missziós kiállítás a Magyar Evangéliumi Aliansz támogatásával jön létre. Az Expo 15-17 óráig látogatható.

A különböző felekezetű keresztények egy szívvel dicsőítették Istent június 1-jén a Budapest Arénában az Ez az a nap!-on. Egy szívvel, egy Lélekkel átitatva, sok helyről, sok nemzetből, minden korosztályból jöttek ezrek és ezrek, keresve Istent, és a testvéri közösséget!

Május 31. péntek, 9.30-18.00-ig Gateway Worship dicsőítő konferencia
Best Western Hotel Hungária, 1074 Budapest Rákóczi út 90. (Baross térnél) Részletek itt

Május 31, péntek 21 óra: 24 órás dicsőítés kezdete az Aréna különtermében (másnap 15 óráig). Részletek itt
Szombat 15 óráig belépés az Arénába a Gold kapun keresztül!

Június 1. Szombat: Ez az a nap!
Kapunyitás: 15 órakor, program: 17-22.30 között

csakegyet150.jpgAz Ez az a nap! 2013 június 1-jei rendezvényen szeretnénk támogatást gyűjteni, melyet a "Csak Egyet" Szociális Segítő Központ juttat el a rászorulóknak.

Kérünk benneteket, hogy segítsetek nekik adományaitokkal!

Amit várnak: tartós élelmiszer - tartós tej, tartós kenyér, liszt, olaj, cukor, konzerv, rizs, illetve cipő.

Gyűjtőpont: az Aréna bejáratánál kapunyitástól kezdve (15 óra).

gyermekprogram.jpgAz előző évek gyakorlatához hasonlóan idén is mozgalmas programmal várjuk a gyerekeket június 1-jén 17.00-21.00 óra között: gyermekszíndarabbal, bábműsorral, játékokkal, kézműves foglalkozással, készségfejlesztő játékokkal, énekléssel és sok vidámsággal.

Bemutatásra kerül egy részlet a “Lili és a hihetetlen visszatérés” című gyermekmusicalből. Akik a gyermekek jókedvéről és a tartalmas időtöltéséről gondoskodnak: a Napraforgók Játszóház, a Reménység Magjai Alapítvány, a Sisa Sóóóó, a Kisi – Kids, a Palánta Gyermekmisszió, valamint Pintér Béla és a Csemeték!

24oras-dics320.jpgmájus 31-én, péntek este 9 órától kezdődik a 24 órás dicsőítő alkalom az Ez az a nap!-on, az Aréna különtermében. A színpadon óránként váltják egymást a dicsőítő csapatok, egészen szombat délután 4 óráig, majd ezután a nagyszínpadon folytatódik Isten dicsérete este 10-ig.

Így lesz folyamatos a 24 órás dicsőítés. Erre az alkalomra az ország minden részéről, sőt a határon túlról is hívtunk különböző felekezeti hátterű csapatokat.

"Hogy zengjen néked, és el ne hallgasson felőled a dicséret: Uram, én Istenem, örökké dicsőítelek téged!" (Zsolt.30:13).

gateway-konf320.jpgA Gateway Worship tagjai a június 1-jei Ez az a nap rendezvény előtt, május 31-én 9:30-18:00-ig dicsőítő konferenciát tartanak.

Szeretettel várjuk mindazokat akik dicsőítő csoportban szolgálnak illetve érdekli őket ez a szolgálati terület vagy egyszerűen csak szeretik dicsőíteni Istent.

A közös előadások mellett három szeminárium is lesz, ahol gyakorlati módon mutatják be a dicsőítő csoport egyes tagjainak, énekeseinek, zenészeinek szerepeit, s az egész csoport hatékony működését.

korus-320.jpg„Ujjongjatok az ÚR előtt az egész földön!”

A korábbi Ez az a nap! rendezvényeken több alkalommal állt föl nagylétszámú kórus szimfonikus zenekar kísérettel, és gyönyörködhettünk a szolgálatukban.
Tavaly a Reménység Fesztiválon is láthattátok, hogy milyen felemelő Istennek énekelni egy nagy hangzású kórusban. Többszáz fővel és igényes zenei kísérettel együtt dicsőíteni Jézust, mindig rendkívüli élmény! A jó hír, hogy ez idén, június 1-jén az Ez az a nap! keretein belül folytatódik, ahol az énekek főleg dicsőítő jellegűek lesznek. A kórust Almási Kornél vezeti.

  • youtube_icon.jpg
  • facebook_icon.jpg
  • picasa-icon.jpg
  • twitter-icon.jpg
  • myspace-icon.jpg
  • rss-icon.jpg

Napi ige

Támogatás

tamogatas.jpg
termekek.jpg

Kövess minket a facebookon

facebook-170.jpg boritokepek_0.jpg

Partnereink

Gravír expresszKérügma KiadóJazzyAlpha Magyarországwww.dics-suli.huChristeens.huFamily magazinJeligeDuna-PartWestendHarmat kiadóPort.huZene.huest.huFunzineÜzenetek - Bibliai válaszok a hétköznapokra! - Nemzetközi szolgálatok bemutatásaGood News könyvesboltLóerő magazinVésnök Kft.Európa rádióPartylight Kft.Magyar Katolikus RádióÚj EmberMagyar Evangéliumi Szövetség

Napraforgók játszóházSzent István Rádió EgerSzent István Televízió EgerCsaládhálóCrosslight fénytechnikaParókia Portál.gospel café rádió.CIVIL RÁDIÓ FM98Fish&Chips MagazinBaptista SzeretetszolgálatMai Ige
talita.hu