EZ AZ A NAP! 2017: A TŰZ

2017. MÁJUS 27. (BUDAPEST ARÉNA)

GYÚJTS TÜZET BENNEM

Örömmel hirdetjük, hogy 2017-ben május 27-e lesz az a nap, amikor várunk benneteket a Budapest Sportarénába, hogy együtt menjünk Isten elé és egy szívvel áldjuk Őt. Gyere és legyél részese az ország legnagyobb keresztény megmozdulásának, ahol megerősödhetsz hitedben, épülhetsz mások szolgálata által, Isten válaszolhat imáidra, új kijelentéseket kaphatsz és megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik hitben a testvéreid. Bátorítunk, hogy hívd el azokat az ismerőseidet és barátaidat, akik felé szolgálsz. Hisszük, hogy azon a napon, Isten jelenlétében az ő életük is örökre megváltozhat.

Figyelem!
A kezdést egy órával előrébb hoztuk az eredetileg meghirdetett időponthoz képest!
Tehát programkezdés: 15 óra
kapunyitás: 13 óra

RENDEZVÉNY PLAKÁT LETÖLTÉSÉHEZ KATTINTS IDE
 

kampany_bejelentes_andol

 Az idei programban szerepel:
HILLSONG WORSHIP REUBEN MORGAN * UNLESS * PINTÉR BÉLA * ÚJ FORRÁS * PRAZSÁK LÁSZLÓ * CSISZÉR LÁSZLÓ * DURKÓ HELÉNA * GERENDÁS PÉTER * ÁMEN * GUVNA B * REND COLLECTIVE

Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

A Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kiváncsi az elmúlt 17 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amelytől hevesebben ver a szívük, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.
A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.
Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérint azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

Prémium jegyek már 3190 Ft-tól

Normál jegyek pedig 2390 Ft-tól

Kedves Barátaink!
Felhívjuk figyelmeteket arra hogy a „viagogo” nevű weboldalon 3-4-szeres áron árulják a belépőjegyeket az Ez az a nap!-ra.
Kerüljétek el az említett felületet!

Ha te is szeretnéd, hogy a következő Ez az a nap!-on minden eddiginél többen térjenek meg, akkor támogasd szolgálatunkat!

Támogasd az Ez az a nap! missziót anyagilag! Rendezvényeinkre szóló belépőjegyek a költségek minimális részét fedezik csak, ezért szükségünk van támogatókra!

Kedvezményezett:
LÉLEK ÉS ÉLET ALAPÍTVÁNY

Bankszámlaszám:
11702036-20686246

Ajándékozd meg szeretteidet az Ez az a nap! ajándéktárgyaival és egyéb minőségi termékeivel! Ezzel is támogathatod az Ez az a nap! missziót!

Ajándékok »

Hívd meg a barátaidat az EZ AZ A NAP! 2017 eseményre a Facebook-on is! Kattints az esemény linkjére, majd a “Meghívás” gombra a jobb oldalt a kép alatt!

Meghívom a barátaimat »

Jelentkezz EZ AZ A NAP! Önkéntesnek. Hisszük, hogy Isten természetfeletti módon meg fog áldani érte! Isten nagyon gyakorlatias, mindig olyan áldást ad, amire épp szükségünk van!

Önkéntesnek jelentkezem »
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • 1143. Budapest, Stefánia út 2.
  • Busz: 95, 130, 195, 908, 931, 956, 990
  • Trolibusz: 75, 77, 80, 80A
  • Villamos: 1
  • Metro: M2
  • Jegypénztár nyitva tartása: 13-20 óra
  • Jegy forródrót: 06 1 436-9865
  • Parkolási lehetőség a Sportaréna parkolójában. Ennek díja 1500 ft / alkalom, vagy a környező utcákban, illetve a közeli Aréna Pláza parkolójában ingyenes.
  • Étel, ital a helyszínen üzemelő büfékben kaphatók. Az Arénába hozott étel, ital nem vihető be!
  • A helyszínen fellépők CD, DVD-i és Biblia megvásárolható, továbbá Ez az a nap! termékek is kaphatók!