Open Heaven / River Wild

HILLSONG WORSHIP AUSTRALIA

2016. február 2-án a Budapest Sportarénában

Kezdés: 19:00 | Kapunyitás: 17:30

Először Magyarországon a Hillsong Worship Australia!
A Hillsong Worship 2016. február 2-án hazánkba érkezik, hogy egy fantasztikus dicsőítő koncertben legyen részünk. Most először járnak a közép-európai régióban, a dicsőítő estnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont. Vitathatatlan, hogy a Hillsong az egyik legismertebb dicsőítő mozgalom világszerte. Nem túlzás, hogy dalaik az egész világon elterjedtek, a Föld minden szegletében ismerik és éneklik azokat. Milliókat vezettek Isten imádatában és inspiráltak egy bensőséges, őszinte istenkapcsolatra. A Hillsong hangzás már-már stílus, fogalom. Hazánkban is évtizedek óta énekeljük szebbnél szebb dalaikat a gyülekezetekben. A Hillsong Worship albumai korábban Hillsong Live néven láttak napvilágot, az első The Power of Your Love címmel, 1992-ben. Azóta minden évben megjelent egy-egy, máig összesen 24 album született ezen formáció kezei között. Világkörüli turnéjuk részeként 2016 elején Európába látogatnak, hogy legújabb lemezüket – Open Heaven / River Wild – bemutassák. Budapestre február 2-án érkeznek meg. Az új dalok mellett, természetesen együtt énekelhetjük velük a legismertebb dalaikat is. [Olvass még többet a Hillsong Worship-ről]

Vajon minek köszönhető ez a hatalmas népszerűség? Kétségtelen, hogy profi minőségű zenét művelnek. Az is biztos, hogy dalaik gyönyörűek, fülbemászóak, énekelhetőek. Akár régóta kedveled őket, akár még csak most ismerkedsz velük, garantáljuk, hogy február 2-án egy életre szóló élményben lesz részed, ha eljössz a Budapest Arénába! Gyertek, indítsuk el együtt a 2016-os évet Isten magasztalásával! Hisszük, hogy Isten áldásokat tartogat számunkra és egy gyümölcsöző évnek nézünk elébe. Jöjjünk együtt Isten elé, imádkozzunk Európáért és az egyházért. Hisszük, hogy ez egy remek lehetőség lesz arra is, hogy nem hívő barátaidat elhívd és találkozzanak Istennel!

JEGYEK MÁR 3190 FT-TÓL KAPHATÓK

Gyorsan és egyszerűen rendelhetsz webáruházunkban! Amennyiben jegyedet közvetlenül tőlünk vásárolod meg, kérünk az online rendelést válaszd (telefon és e-mail helyett), mert ezzel megkönnyíted a munkánkat! (minden jegy helyreszóló)

Telefonon, személyesen és jegyterjesztőkön keresztül

Egyszerűen csak hívj fel bennünket a 06 (1) 436-9865-es telefonszámon hétköznap 9-17 óra között és megbeszéljük a részleteket! A következő információkra lesz szükségünk: milyen jegyet szeretnél (Álló vagy ülő), hány db-ot, és hogyan kívánod átvenni! Átveheted személyesen is, Bécsi úti irodánkban! (Budapest, Bécsi út 189. 1/3.) A jegyterjesztők listáját itt találod.

E-mailen

Ha idegenkedsz a webáruházas rendeléstől, rendelésedet leadhatod e-mailen is! Írd meg nekünk az info@ezazanap.hu címre, hogy milyen jegyből hány db-ot kérsz, és hogyan szeretnéd átvenni. Amennyiben utánvéttel, úgy írd meg a pontos postacímedet valamint a telefonszámodat is, hogy kérdés esetén rövid időn belül tudjunk egyeztetni veled!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS
Vásárolj single belépőjegyet
a Hillsong Worship Australia dicsőítő estére
10 db belépőjegy vásárlása esetén
+1 jegyet ajándékba adunk
20 db belépőjegy vásárlása esetén
+3 jegyet ajándékba adunk

FONTOS INFORMÁCIÓK

 • 1143. Budapest, Stefánia út 2.
 • Busz: 95, 130, 195, 908, 931, 956, 990
 • Trolibusz: 75, 77, 80, 80A
 • Villamos: 1
 • Metro: M2
 • Kapunyitás: 17:30
 • Programkezdés: 19:00
 • Jegypénztár nyitvatartása: 16-20 óra
 • Jegy forródrót: 06 1 436-9865
 • Hang, kép (professzionális) és videó felvételt készíteni tilos!
 • Parkolási lehetőség a Sportaréna parkolójában. Ennek díja 1500 ft / alkalom, vagy a környező utcákban, illetve a közeli Aréna Pláza parkolójában ingyenes.
 • Étel, ital a helyszínen üzemelő büfékben kaphatók. Az Arénába hozott étel, ital nem vihető be!
 • A helyszínen a Hillsong CD, DVD-i és Biblia megvásárolható, továbbá Ez az a nap! termékek is kaphatók!

LETÖLTÉSEK

MegnevezésFájltípusLink
Hillsong Worship plakát (B1)JPGLetöltés / Download
Hillsong Worship poster (A3) EnglishJPGLetöltés / Download
Hillsong Worship promo video (16:9)MP4Letöltés / Download
Hillsong Worship promo video (4:3)MP4Letöltés / Download