Adó 1% felajánlás

1szazalek-invert.png

Köszönjük, ha adód 1%-val az Ez az a nap! rendezvényeket támogatod.

Lélek és Élet Alapítvány
Adószám: 18064993-2-13

Ez az a nap! Rádió

radiologo161.png

Hangolódj rá te is!

Új Ez az a naptár! (öröknaptár)

Ez az a naptár! öröknaptár

Rendkívül szép, igényes kivitelű asztali Öröknaptár. Fóliázott borító, spirálos, bőrborítású naptárháttal (amely igen tartós, hosszú éveken keresztül használható, nem törik meg), 365 oldalas, minden napra egy bátorító igevers és grafika vagy fotó.

Megjelent az új CD

Ez az a nap! 2013 CD

Megjelent a 2013-as Ez az a nap! hangfelvétele stúdió minőségben! Rendeld meg a limitált mennyiségben készült CD egyikét.

Fotó albumaink

Online CD shop

A Kérügma CD-i megvásárolhatók a kiadó új webáruházában:

Kérügma

Friss hozzászólások

Tim Hughes

Tim+Hughes-700.jpg

Tim Hughes – születési nevén Timothy Llewellyn Hughes - egy fiatal zenész Nagy-Britanniából, aki boldog családapaként, sikeres dalszövegíróként és nem mellesleg aktív szolgálóként éli meg sűrű, de annál áldásosabb napjait. Tim hívő családban nőtt fel; édesapja anglikán lelkész, így nem csoda, hogy ő is ebben az egyházban kezdte meg szolgálatát, miután tinédzserként megtért.

Zenei pályafutása 1997-ben indult, amikor a Soul Survivor nevű fesztiválon lépett fel, mint dicsőítésvezető. Tim később Matt Redman helyét vette át a Soul Survivor Watford Gyülekezetben, mint dicsőítő-pásztor. Az ő kiadásukban jelent meg az énekes első, Martyn Layzell-lel közös albuma, a ’Reward’. A tizenegy dalt tartalmazó nagylemez megformálásában Matt Redman volt segítségükre, aki életerősnek nevezte az egész alkotást, mely elmondása szerint friss, bizalmas imádás szövegeit tárja a hallgatók elé.
Tim később, 2005-től a London központjában található Holy Trinity Brompton nevű anglikán egyház igazgatója lett, egy évvel később pedig Al Gordon-nal összefogva megalapította a Worship Central nevű nemzetközi dicsőítő szervezetet.
tim-hughes320.jpgA 2006-os megalakulás óta ennek az iskolának az eseményein több mint 75 000 ember vett részt Kaliforniától egészen Hongkongig a világ összes tájáról. A dicsőítésvezetőknek, zenészeknek és hívőknek rendezett összejöveteleken felekezettől és nemzettől függetlenül egységbe kerülnek az emberek, és együtt emelik fel Jézus nevét. Ezek az alkalmak mindig nagyon áldottak és inspirálóak a résztvevők számára. "Azt hiszem, az egyháznak kétségtelenül szüksége van arra, hogy elfogadja azt a kreativitást, szenvedélyt és hitelességet, ami létrejöhet az imádatban. Ez csak akkor fog megtörténni, ha képezzük a vezetőket. Nagyban kell gondolkodnunk. Meg kell változnunk, fejleszteni és bátorítani kell ezt az utat és azt is, ami azon túl van. És ha ezt tesszük, akkor úgy gondolom, hogy ez lesz a kulcsa az egyháznak a társadalom megváltozásához. Szóval ez egy nagy látás, és mi próbáljuk ezt tenni minden lehetséges módon." – nyilatkozta a zenész egy interjúban, amikor a Worship Central-ról kérdezték.

CD_Here_I_am_to_worship180.jpgAz énekes első szóló lemeze 2001-ben jelent meg, mely a ’Here I Am To Worship’ címet kapta. Ennek a korongnak a címadója az a bizonyos dal, amelyet nemcsak hazánkban, hanem szerte a világon ismernek és szeretnek, akár angolul, akár a saját nyelvén énekli valaki. Ezzel az előadó elnyerte a GMA Dove Awards két díját is: 2003-ban ’Az év leginspirálóbb stúdió dala’, 2004-ben pedig ’Az év dicsőítő dala’ címet. A stúdiózás időszakában olyan szakemberekkel dolgozott együtt Tim, mint Dwayne Larring és Jason Halbert (a SONICFLOOd egykori alapító tagjai).

Három évvel később Tim a ’When Silence Fall’ című albumával jelentkezett, melyen olyan ismert, már-már slágernek mondható művek szerepelnek, mint a ’Beautiful One’, a ’Comsuming Fire’, vagy éppen a bónusz számként szereplő ’Saviour’. Utóbbit a The 29th Chapter nevű brit hip-hop csapattal vette fel a zenész. Ennek a korognak a producereként azt a Nathan Nockels-t választotta, aki Matt Redman – Facedown című lemezének elkészítésében is közreműködött. Érdekesség, hogy a dalokat Nashville-ben és Prágában vették fel.
2007 tavaszán került kiadásra az énekes harmadik nagylemeze, a ’Holding Nothing Back’, ezen kapott helyet a ’Happy Day’ című világhírű dicsőítő dal.
20080522104059_0_TimHughes180.jpgEzt a művet Húsvét időszakában írta Tim. Egy gyülekezeti taggal beszélgetve gondolkozott el azon, hogy a kereszthalálról mennyi szerzemény van, de arról hogy Jézus él, milyen kevés. Így született meg ez a vidám dal, amit így jellemez: "ez egy csodálatos igazság, el kell énekelnünk és ünnepelnünk, hogy Jézus él – ez különbözteti meg a Happy Day-t a többi, hozzá hasonló szerzeménytől." A korong elkészítésekor a produceri székben Matt Bronleewe (Michael W Smith, Rebecca St James & Leeland) és Nathan Nockel ült, akik szerint rendkívüliek lettek az új felvételek. Az album elkészítésében néhány vendégművész is közreműködött, így gitáron Stu G (Delirious?) és Lyle Workman (aki Sting-gel is játszott), valamint a gyönyörű énekes-dalszerző Brooke Fraser is.

2008-ban elkészült Tim első élő felvételes CD/DVD kombója - a ’Happy Day’, melyen régebbi és friss művek keveréke található meg. Ennek dalait egy Worship Central eseményen rögzítették, amit a Shepherds Bush Empire-nél tartottak Londonban. Ennek a kiadása 2009 márciusában történt meg; az egyik legismertebb dal róla pedig a ’Dance’, melyben ismét megfordult a brit The 29th Chapter csapata.
Tavaly jelent meg a brit énekes legutóbbi, ötödik szólólemeze, a ’Love Shine Through’. A felvételek elkészítése során Martin Smith (Delirious?) foglalta el a produceri széket, emellett pedig olyan vendégek is tiszteletüket tették, mint Marc James, Michael Guy Chislet, Ben Cantelon, Michael Guy Chislet (Hillsong United), a Jesus Culture egész csapata – Kim Walker-Smith-tel együtt, valamint a Rend Collective Experiment néhány tagja is.
Tim Hughes zenei szolgálata mellett az írói pályán is kamatoztatja talentumait. Eddig három könyvet adott ki dicsőítéssel kapcsolatos témakörben: Passion for Your Name (2003), Holding Nothing Back (2007), valamint Al Gordon közreműködésével – Worship Central (2011). Emellett a Compassionart nevű brit jótékonysági szervezet egyik segítő tagja is, melyet Martin Smith (Delirious?) és felesége – Anna, alapítottak.
Tim 2004-ben vette feleségül Rachel-t, akit egész életében ismert, együtt nőttek fel. A férfi nem csak társnak és a legjobb barátjának tartja a fiatal hölgyet, hanem egyik legfőbb támogatójának is a dalszerzésben. Házasságkötésük óta családjuk három taggal gyarapodott, gyermekeik: Phoebe Joy, Simeon John és Lois Jubilee.

Tim-family.jpg

Facebook lapja: https://www.facebook.com/pages/Tim-Hughes/146416582069097
Blogja: http://www.worshipcentral.org/blog/tim

Albumai:
Here I Am To Worship (2001)
When Silence Falls (2004)
Holding Nothing Back (2007)
Happy Day (2009)
Love Shine Through (2011)

Videói:
Counting On Your Name - http://www.youtube.com/watch?v=4hwZnJdcJjU&feature=player_embedded
Happy Day - http://www.youtube.com/watch?v=BOiIW8nrw5g
Whole World In His Hands - http://www.youtube.com/watch?v=bLK9IpF4y2k
At Your Name - http://youtu.be/xsUesM5yw9s

Könyvei:
Hughes, Timothy R.: Passion for Your Name (2003)
Hughes, Timothy R.: Holding Nothing Back (2007)
Hughes, Tim; and Gordon, Al.: Worship Central (2011)

"Mi egy olyan időben élünk, amikor nagy az egyházakban a tét. Óriási a közöny, ami befolyással van a mi generációnkra… szükségünk van az egyházra, hogy ebből kiemelkedjünk, szenvedélyesek legyünk Istennel kapcsolatban és elkötelezzük magunkat az életben. El kell kezdenünk az evangéliumot hirdetni: a nem rokonszenvest szeretni, a szegényeket és a gyengéket felemelni. Szóval tényleg hatalmas lépések kellenek! Úgy vélem a dalok eléggé jól kifejezik kicsoda Isten. Remélem, hogy lelkesítik az embereket, hogy valódi kapcsolatokat tudjanak kialakítani." – nyilatkozta Tim a Christian Today honlapnak exkluzív interjújában.

Tóth Szilvia cikke

  • youtube_icon.jpg
  • facebook_icon.jpg
  • picasa-icon.jpg
  • twitter-icon.jpg
  • myspace-icon.jpg
  • rss-icon.jpg

Napi ige

Támogatás

tamogatas.jpg
termekek.jpg

Kövess minket a facebookon

facebook-170.jpg boritokepek_0.jpg

Partnereink

Gravír expresszKérügma KiadóJazzyAlpha Magyarországwww.dics-suli.huChristeens.huFamily magazinJeligeDuna-PartWestendHarmat kiadóPort.huZene.huest.huFunzineÜzenetek - Bibliai válaszok a hétköznapokra! - Nemzetközi szolgálatok bemutatásaGood News könyvesboltLóerő magazinVésnök Kft.Európa rádióPartylight Kft.Magyar Katolikus RádióÚj EmberMagyar Evangéliumi Szövetség

Napraforgók játszóházSzent István Rádió EgerSzent István Televízió EgerCsaládhálóCrosslight fénytechnikaParókia Portál.gospel café rádió.CIVIL RÁDIÓ FM98Fish&Chips MagazinBaptista SzeretetszolgálatMai Ige
talita.hu