fbpx

Kosár

Hétfőn 19:30-tól a Trip hajóról jelentkezünk

Most hétfőn egy különleges helyről, a főváros szívében található Trip hajóról jelentkezik a Reménység Este, mely során Hanna, Pintér Béla és Prazsák Laci vezet bennünket a dicsőítésben. Az elmúlt hetekhez hasonlóan ismét visszatekintünk történelmünkre is, ezúttal a 2002-es Kisstadionban megrendezett Ez az a nap!-ra. Tartsatok velünk hétfőn 19:30-kor az élő közvetítés során Facebook-oldalunkon vagy Youtube-csatornánkon!

Elindult a Reménység Vlog!

Vlog-sorozatot indítottunk, melyben a 2019/2020-as Ez az a nap! Roadshow-ra tekintünk vissza! Minden epizódban egy-egy olyan városból jelentkezünk, ahol megfordultunk körutazásunk során. A videókban helyi szervezők és önkéntesek mesélnek arról, hogyan élték meg belülről az eseményt, s milyen áldásokat jelentett az alkalom. Köszönjük minden helyi barátunknak a sok-sok segítséget, az Ez az a nap! Ti vagytok!

Az Ige újra testté lesz – Jézus-Biblia a nyomdagép alatt

Hálásak vagyunk, hogy ez a kiadvány is elkészülhet, melyet reménységünk szerint az Ez az a nap! Stadion 2020 egy évvel későbbre halasztott alkalmának minden résztvevője ajándékba kaphat! A tervek szerint több tízezer Jézus-Biblia lesz kiosztva 2021. július 24-én a Puskás Arénában. Érdemes erre is készülni! Addig pedig kövessétek a Reménység Esték sorozatot, valamint hangolódjatok rá az eseményre a 2020. július 18-án, a Puskás Arénából közvetített online dicsőítő alkalomnak a követésével!