fbpx

Kosár

A Jézus-Biblia – melyet a Puskás Arénában szeretnénk kiosztani minden résztvevőnek – egy olyan egyedi kiadású Biblia, melynek fő célja, hogy Jézus személyére mutasson rá a Szentírás első lapjaitól kezdve egészen az utolsó fejezetekig.

A stadionos dicsőítésre egy nagyon különleges ajándékkal készülünk: terveink szerint mindenkinek egy egyedi kiadású, erre az alkalomra készülő úgynevezett Jézus Bibliát fogunk adni. Ennek a Bibliának a különlegessége, hogy a Szentírás szövege mellett olyan egyedi bevezetéseket, cikkeket és jegyzeteket tartalmaz, melyek egységesen Jézus személyére összpontosítanak, végigvezetve az olvasót azon, hogy Jézus hogyan főszereplője az egész Bibliának, ezáltal még inkább rámutatva egyetlen reménységünkre.

Amikor Augustus római császár uralkodása alatt Júdeában egy fiatal lány életet adott egy gyermeknek, ez az örökkévalóság terjedelmes történetében csupán egy rövid fejezet volt, de az a lány karjaiban az Alkotót tartotta. Mielőtt Jézust letették volna a jászolba, Ő már lerakta az univerzum alapjait. Mielőtt Jézus halálakor kettéhasadt volna a kárpit, Ő már kettéválasztotta a tengert. Mielőtt Jézus járt volna a Gecsemáné-kertben, Ő már sétált az édenkertben. Mielőtt Jézus ígéretet tett volna a tanítványoknak, Ő már ígéretet tett Ábrahámnak. Jézus ott van a Teremtés könyvében ugyanúgy, mint a többi mózesi könyvben vagy a prófétákban és a zsoltárokban. Jézus ott van az evangéliumok mellett a Római levélben és a Jelenések könyvében is. Nem volt egy pillanat sem előtte, s nem lesz a jövőben sem egyetlen pillanat nélküle. Ilyen értelemben nincs Krisztus előtt vagy után.

Jézus Biblia

Ezért készítette el a Jézus-Bibliát az amerikai Passion mozgalom. Hatvanhat könyv, egy történet egyetlen névről. Ebben a magyarázatos Bibliában Jézus szavai piros betűvel lesznek kiemelve, több mint 1000 rövid jegyzet és hosszabb cikk szerepel olyan szerzőktől, mint Louie Giglio, Max Lucado, John Piper, Ravi Zacharias és Randy Alcorn. A Jézus Biblia egy gazdag és mély tanulmányozó Biblia, amit bárki olvashat és a szívébe fogadhat.

Hisszük, hogy ez az új kiadású Biblia nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy hogyan kapcsolódnak a Biblia könyvei egy nagy történetként egymáshoz, melyek egységesen Isten Fiára, Jézusra, a Megváltónkra mutatnak. Mielőtt a világ létrejött volna, Jézus beleírt téged is az Ő történetébe. Ezt fedezheted fel te is a Jézus-Bibliában!

Jézus Biblia