fbpx

Kosár

Tekints velünk vissza az elmúlt 20 évre!

Immár két hónapja gyűlünk össze hétfőnként a Reménység Estéken. Hálásak vagyunk, hogy kitartóan velünk vagytok hétről hétre! A dicsőítés, lelki üzenet és imádság mellett újdonságként elkezdtük bemutatni történelmünket is. Minden alkalmon egy kicsit visszatekintünk az elmúlt 20 év egy-egy időszakára. Szeretettel várunk továbbra Téged is, tarts velünk hétfő este 19:30-tól élő közvetítésünkön YouTube-csatornánkon vagy Facebook-oldalunkon! Ezen a különleges módon hétről hétre együtt dicsőít a nemzet!

Ez az a nap! Reménység Esték – Dicsőítés és történelmünk
Következő alkalom: 2020. május 18. 19:30-22:00
Dicsőítők: Gável András és Gellért, Pintér Béla.
Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor.
Történelem: Ez az a nap! 2001, Margitsziget.

Elindult a Reménység Vlog!

Reménység Vlog 01 – Szeged // Ez az a nap!

Szeretettel mutatjuk be most induló Vlog sorozatunk első epizódját, melyben a szegedi Ez az a nap! Roadshow-ra tekintünk vissza.

Július 18-án online találkozunk!

Mint ahogy hírt adtunk róla, az idei Ez az a nap! nem marad el, hanem átformálva, online módon találkozhatunk július 18-án. A Puskás Arénából fogunk jelentkezni élő közvetítéssel, melynek során hazai előadók a helyszínről jelentkeznek be, míg a külföldi meghívottaink videó üzeneteket fognak küldeni.

A személyes találkozó sem fog elmaradni, egy év múlva, 2021. július 24-én az egész Kárpát-medencéből és szerte Európából várunk mindenkit egy történelmi jelentőségű dicsőítő és imaalkalomra, valamint evangelizációra! Az idei rendezvényre megváltott jegyek érvényesek a jövő évi időpontra is.

Online dicsőítés: 2020. július 18.
Személyes találkozó: 2021. július 24.