Dicsőítő hét

/Dicsőítő hét
Dicsőítő hét2018-09-07T16:41:52+00:00

Nagy izgalommal hirdetjük meg az Ez az a nap! és a Felház együttműködésében a Dicsőítő Hetet szeptember 9-től 14-ig, ahova nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt Budapestről, Magyarországról és a határokon túlról is!

A vasárnaptól péntek estig tartó ünnepi héten minden este különleges dicsőítő és imaalkalmakra hívunk Titeket a város koncerttermeitől kezdve, dunai hajókon át egészen Budapest egyik legnagyobb sportcsarnokáig.

Hisszük, hogy ahogyan egy egész héten át dicsőítjük Jézus Krisztus nevét a fővárosban, az az egész nemzetünket átformáló erővel fog hatni. 

A hét minden estéjén egy szívvel egy lélekkel gyűlünk össze, hogy találkozzunk Istennel!

A Dicsőítő Hét első állomásán vasárnap este a Rend Collective vezet minket Isten dicsőítésében, csütörtökön szemeszternyitó Felházat tartunk, majd pénteken a Martin Smith vezette alkalmon zárjuk a hetet. Emellett tegyétek szabaddá a többi estéteket is, hétfő, kedd és szerda estére meglepetés alkalmakkal készülünk – további részletek hamarosan!

Szeptember 09: Rend Collective (Akvárium Klub) SOLD OUT! – Teltház
Szeptember 10: Csiszér László, Csöndes Evelin, Fridvalszki Gréta, Matécsa Hanna, Pintér Béla, Prazsák László (Európa hajó)- regisztráció szükséges:  BETELT
Szeptember 11: Gellért- szobor, dicsőítés
Szeptember 12: Dobner Illés és Évi, Csöndes Evelin, Matécsa Hanna (TRIP hajó) – BETELT
Szeptember 13: Felház (BOK Sportcsarnok)
Szeptember 14: Martin Smith, Pintér Béla, Unless (A 38) Jegyek még kaphatók! https://ezazanap.hu/termek/martin-smith-band-szeptember-14/ 

 

Jelezd az eseményen, hogy melyik nap leszel ott:
https://www.facebook.com/events/697806057223079/