Helyszín: Budapest Aréna
Kapunyitás: 14:00 | Programkezdés: 16:00 | Program vége: 22:00

Kérjük, 15:45-ig foglald el a helyed!

Június 1-je a Dicsőítés Napja Magyarországon, amikor megmozdul az egész Kárpát-medence azért, hogy EGY napra EGY szívvel EGY lélektől átitatva dicsérjük Istent SOK helyről, SOK felekezetből és MINDEN korosztályból! Rendezvényünk idén 16 órakor kezdődik, kapunyitás 14 órakor lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt már 13 órától a Misszió Expora, (15:45 óráig a Gold kapun keresztül látogatható) ahol különféle szervezetekkel ismerkedhettek meg. Május 31-én, pénteken 21 órától kezdődően hívunk benneteket a 24 órás dicsőítésre az Aréna különtermébe, ahol másnap délutánig lesz lehetőségünk közbenjárni a rendezvény áldásaiért.

A dicsőítésben vezetnek minket:

Planetshakers / Noel Richards / Pat Barrett / King’s Village / Dics-suli Band / 1000 fős Ez az a nap! kórus & Joy Gospel Symphonic / Pintér Béla / Friderika / Prazsák László / Heléna / Csiszér László / Gável András / Dobner Illés / Hanna / Unless

Igei üzenet: Kiss József, László Viktor

Jegyvásárlás

// EZ AZ A NAP! 2019 //

Jegyértékesítést lezártuk a honlapon. Állójegyek június 1-jén az Aréna jegypénztárában még kaphatók vagy hívd a jegy forródrótot.

Single jegyek

Jegyvásárlás

Az idei Aréna előadói

Az Egyesült Királyság egyik legismertebb keresztény dalszerzője és énekese, aki több évtizede aktív és jeles képviselője a műfajnak. Dalai és mondanivalója időtálló, melyről idén nyáron újra megbizonyosodhatunk.
www.noelrichards.com

A világhírű ausztrál dicsőítőcsapat már visszatérő vendégnek számít Magyarországon. Modern pop-elektronikus stílusukkal frissességet és megújulást hoznak a dicsőítésben. Lelkesedésükkel és az Isten imádatában megélt szabadságukkal példaértékűek a színpadon. www.planetshakers.com
A Housefires zenekar elsődleges énekese és dalszerzője, az atlantai Grace Midtown gyülekezet dicsőítő vezetője. Pat először érkezik hazánkba az Ez az a nap!-ra.
www.patbarrettmusic.com

 

Néhány éve alakult, fiatalokból álló brit zenekar, akik először érkeznek hozzánk. Ugyanannak a gyülekezetnek a tagjai, ahonnan a legendás Delirious? zenekar indult, managerük, Tim Jupp szerint ugyanolyan tűzzel indultak el.

www.facebook.com/pg/kingsvillageuk
 

A Debreceni dicsőítő iskola csapata, akik klasszikus, ismert dalokkal és a legfrissebb szerzeményekkel fognak bennünket Isten jelenlétébe vezetni. A zenekar a közel húsz éve sikeresen működő iskola tanári karából alakult.
www.dics-suli.hu

Énekes, zenész, dalszerző. Dalaival, zenéjével körbeutazza a magyarlakta területeket, így adva tovább Krisztus örömüzenetét minden embernek. Rendezvényeink állandó fellépője. Eddig 8 albuma jelent meg.
www.csiszer.hu

Csodálatos hangú énekesnő, aki 1994-ben megnyerte a Táncdalfesztivált, majd ugyanabban az évben Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol az eddigi legjobb eredményünket érte el. Hitvallása örök, melyet dalaiban idén az Ez az a nap!-on is hallhatunk. www.friderika.com

Számos, széles körben ismert dicsőítő ének szerzője; élete Isten imádatáról szól, melybe bepillantást nyerhetünk az idei Ez az a nap!-on is.
weboldal

A legendás Testvérek zenekar, később a Gável Testvérek frontembere, énekes dalszerzője. Több, mint húsz éve aktív dicsőítő, aki közösségformáló dalaival a mai napig színesíti a keresztény könnyűzenét. Legújabb formációja az Eucharist zenekar.
Durkó Heléna évek óta az Ez az a nap! csapatának tagja; énekesnő és egyben tehetséges dalszerző is. A fiatal hölgy egyedül és csapatban is megállja a helyét angol és magyar nyelvű dalaival, bemutatva Isten mindent elsöprő szeretetét.
www.facebook.com/durkohelena
Évek óta meghatározó alakja a hazai keresztény könnyűzenének, több sikeres és népszerű lemezzel a háta mögött. Feleségével gyakori vendégei az Ez az a nap! programoknak, ahol a lelkükből énekelnek; harmóniájuk a színpadon is páratlan.
dobnerilles.hu

A kortárs keresztény zene egyik legismertebb formációja, amely modern hangzásával, fiatalos lendületével színesíti az idei Ez az a nap! programját. Saját dalaival a legfiatalabb generációt bátorítja: Isten nem feledkezett meg róluk!
facebook: unless

Díjnyertes dalszerző, zenekarával az elmúlt években aktív szolgáló és dicsőítésvezető. Első nagylemezük 2018. végén jelent meg Multikolor címmel, melyen a sokszínű Istenről és az elmúlt években átélt élethelyzetekről énekel. facebook: hanna

Hazánk egyik legismertebb keresztény dal- és zeneszerzője, az Ez az a nap! csapat állandó tagja. Az általa írt, szíveket formáló és megújító dalaival minden korosztályt megszólít határon innen és túl. Pályafutása alatt eddig több mint 30 nagylemeze jelent meg.   https://pinterbela.hu/hu/

Az Ez az a nap! rendezvény sorozat kiemelt pillanataihoz tartozik, amikor Isten Igéje a dalokon kívül lelkipásztorok, missziók és mozgalomvezetők által hangzik el. Szívügyünknek érezzük, hogy Isten népe felekezeteket és határokat áthidalva, együtt emelje fel Jézus nevét, hiszen Ő az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET.
Ismét színpadra lép Magyarország legnagyobb kórusa! Idén a Joy Gospel Symphonic zenekar kíséretében hallgathatjuk meg az 1000 fős Ez az a nap! kórust. Légy Te is részese a csapatnak, jelentkezz még ma!

Légy te is tagja az Ez az a nap! 1000 fős  kórusnak!

24 órás dicsőítés az EZ AZ A NAP!-on

Május 31-én péntek este 9 órától kezdődik a 24 órás dicsőítő alkalom az Ez az a nap!-on, az Aréna különtermében. A színpadon óránként váltják egymást a dicsőítő csapatok, egészen szombat délután 3 óráig, majd ezután a nagy színpadon folytatódik Isten dicsérete este 10-ig. Program itt.

Misszió Expo 2019

Június 1-jén 13:00 – 16:00

Részletek itt.

Önkéntes nagykövet program

Ha szeretnél önkéntes szolgálónak, vagy rendezvényt népszerűsítő nagykövetnek jelentkezni, kattints a jelentkezés gombra.

Jelentkezem

Gyerekprogram

Június 1-jén 16:30 – 20:00-ig

A békés megyei baptista fiatalok vidám csapata várja a gyerekeket közös éneklésre, kreatív foglalkozásra, de lesz itt még csillámtetkó, lufihajtogatás, játékos vetélkedők, Bibliai történet mesélése. Reméljük jól fogunk együtt szórakozni, és sokat mosolygunk.

EzAzaNap! Rádió

Csak Róla szól

Támogatás

Missziós szolgálatunk adományokból tartja fenn magát.Ezért hálásan fogadunk minden támogatást,
akár havi rendszerességgel, akár alkalmanként!

A támogatásokat ide várjuk:
Ez az a nap! Alapítvány
Adószám: 19101082-2-41
Bankszámlaszám: 11703044-21455364 (OTP Bank Nyrt.)

EZ AZ A NAP! ajándéktárgyak