fbpx

Kosár

TÖLTSÜK MEG EGYÜTT AZ ÚJ PUSKÁS ARÉNÁT!

2020. július 18-án nagy nap lesz, hiszen ekkor kerül megrendezésre a 20 éves jubileumi Ez az a nap! az új Puskás Arénában. Hazánkból és a régióból szeretettel várunk mindenkit erre a történelmi eseményre, hogy együtt magasztaljuk Istenünket!

JEGYÁRAK
1 db belépőjegy – 4000 Ft
1 db támogató belépőjegy – 7000 Ft
5+1 csoportos kedvezmény – 20.000 Ft (3333 Ft/db)
10+2 csoportos kedvezmény – 40.000 Ft (3333 Ft/db)
20+5 csoportos kedvezmény – 80.000 Ft (3200 Ft/db)
50 db csoportos kedvezmény DECEMBER 31-ig – 101.000 Ft (2020 Ft/db)
100 db csoportos kedvezmény DECEMBER 31-ig – 202.000 Ft (2020 Ft/db)

JEGYVÁSÁRLÁS ITT

EDDIG BEJELENTETT FELLÉPŐK

Július 18-ára színes és gazdag programmal készülünk a legjelentősebb hazai és külföldi keresztény előadók meghívásával. A Roadshow-n elkezdtük bejelenteni a fellépőket, így már biztosan tudni lehet, hogy velünk lesz Chris Tomlin, Michael W. Smith, a Rend Collective, valamint Tim Hughes és a Worship Central. Sokatmondó volt, hogy a körutazás minden állomásán velünk tartott Martin Smith és Noel Richards is: természetesen ők is ott lesznek stadionban. Hazai részről ott lesz Caramel, Mező Misi, az Amaro Del, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, az Unless és a PZM is.

A következő időszakban néhány további meghívott bejelentése is várható még!

 

A Stadion 2020-ról minden további fontos információ megtalálható Facebook eseményünknél. Kérjük jelöld be, hogy ott leszel és hívd meg barátaidat is! Ha bármilyen formában tudnál segíteni a szervezésben (önkénteskedés, nagykövetség, buszszervezés, anyagi támogatás) kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

 

MEGJELENT AZ EZ AZ A NAP MAGAZIN!

Újonnan megjelent magazinunkban 72 oldalon keresztül olvashatsz mozgalmunk múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Visszatekintések, interjúk, és érdekességek mellett megismerheted az Ez az a nap!-ok történelmét, és utunkat a Stadion2020-ig. Bízunk benne, hogy magazinunk első száma elnyeri tetszéseteket, s rendszeres olvasókká váltok!

A magazin ingyenesen kapható rendezvényeinknek, átvehető személyesen irodánkban, vagy postaköltség ellenében kérhető házhoz szállítás is. PDF formátumban pedig ide kattintva tölthető le.

Ez az a nap! Magazin 2019 ősz

EZ AZ A KARÁCSONY!

Készülődjetek velünk Jézus születésének ünnepére friss Spotify lejátszási listánkkal! Olyan magyar és külföldi előadóktól válogattunk karácsonyi dalokat, akik modern és meghitt hangzásvilágukkal közelebb hozzák az ünnep igazi lényegét. A dalokat ide kattintva tudjátok meghallgatni. Ne feledkezzetek meg az Ez az a nap Rádióról sem, melyben ezekben a hetekben kiemelten játszunk ünnepi dalokat.

MEGJELENT IDEI RENDEZVÉNYÜNK HANGFELVÉTELE

2019. június 1-jén került megrendezésre a Budapest Arénában az idei Ez az a nap!, melynek fő témája Jézus, mint az igazság volt. Erről tettek bizonyságot a színpadra lépett zenészek és énekesek, s újonnan megjelent lemezünkön ezekből a dalokból válogattunk. Az album hallgatható Spotify-on, honlapunkon keresztül pedig megvásárolható CD-n.