fbpx

Kosár

CHRIS TOMLIN ÉS MICHAEL W. SMITH A STADIONBAN!

A dunántúli Roadshow-n László Viktor, az Ez az a nap! alapító-főszervezője bejelentette a július 18-i, Puskás Stadionban megrendezésre kerülő Ez az a nap! első hivatalos fellépőit. Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat Chris Tomlin, Michael W. Smith, Martin Smith, valamint Noel Richards. Magyar részről természetesen nem hiányozhat Pintér Béla sem. Az ünnepi rendezvény programja ezzel még nem végleges, a következő hetekben további magyar és külföldi előadókat fogunk bejelenteni!

A jegyértékesítés napokon belül indul! Figyeld csatornáinkat – honlapunk, Facebook oldalunk – ahol első kézből adunk hírt a jegyekről!

A Stadion2020-ról minden további fontos információ megtalálható Facebook eseményünknél. Kérjük jelöld be, hogy ott leszel és hívd meg barátaidat is! Ha bármilyen formában tudnál segíteni a szervezésben (önkénteskedés, nagykövetség, buszszervezés, anyagi támogatás) kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

KELET-MAGYARORSZÁGRA, KÁRPÁTALJÁRA ÉS ERDÉLYBE ÉRKEZIK A ROADSHOW!

Az Ez az a nap! Roadshow november 26-án Egerben folytatódik, majd sorrendben Ungvárt, Nagybányát, Miskolcot, Nagyváradot és Debrecent érinti. Az összes állomáson továbbra is velünk lesz Martin Smith, Noel Richards, valamint Pintér Béla, Csiszér Laci és Prazsák Laci. Eger kivételével mindenhol ott lesz Caramel is, aki megható zsoltár feldolgozásával nagyon sok ember szívét melengette meg a dunántúli Roadshow-n. Néhány városban fellép Mező Misi, Oláh Gergő, a PZM és az Unless is, valamint Kárpátalján és Erdélyben helyi csapatok, úgy mint az Amaro Del, a 4U Band, a Baia Mare Worship, a Tabara 477 és a Worship Night Band.

A ROADSHOW HELYSZÍNEI:

További részletek és jegyértékesítés: https://ezazanap.hu/ez-az-a-nap-roadshow/

TELTHÁZAS ALKALMAK A DUNÁNTÚLON

Áldásokban gazdagon telt az Ez az a nap! Roadshow dunántúli szakasza, mely november 11-16. között került megrendezésre öt városban. Sorrendben Szekszárd, Pécs, Kaposvár, Szombathely és Győr adott otthont a helyi Ez az a nap!-oknak, ahol nagy örömünkre megteltek a sportcsarnokok, arénák, művelődési házak. Minden helyszínen Martin Smith és zenekara volt fő vendégünk, rajta kívül Noel Richards erősítette a brit vonalat. Hazai oldalról együtt lépett színpadra Pintér Béla, Csiszér László és Prazsák László, szólóban hallhattunk Caramelt és Oláh Gergőt. Nem hiányozhatott az Unless zenekar, s néhány állomáson velünk tartott Heléna is. A zenei program mellett fontos része volt minden estének, hogy elhangzott a megváltásról szóló örömhír, s hisszük, hogy sokan döntöttek Krisztus mellett!

Nézd meg a Roadshow-n készült fotókat: Szekszárd, Pécs, Kaposvár, Szombathely, Győr.

EZ AZ A NAP! BARÁTI KÖR FACEBOOKON

Legyél te is tagja Facebook csoportunknak további hírekért, exkluzív információkért: https://www.facebook.com/groups/ezazanap/