fbpx

Kosár

EZ AZ A NAP! ROADSHOW – 2019 NOVEMBER

A jövő évi jubileumi Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes Roadshow-ra indulunk országszerte és a határainkon túl is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a turnéra elfogadta meghívásunkat MARTIN SMITH, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint régi barátunk, a stadionos vízió nagy inspirálója, NOEL RICHARDS is. Magyar részről velünk fog tartani CARAMEL, továbbá PINTÉR BÉLA, CSISZÉR LÁSZLÓ és PRAZSÁK LÁSZLÓ. Néhány alkalom erejéig csatlakozik hozzánk OLÁH GERGŐ, MEZŐ MISI, HELÉNA, az UNLESS, a PZM és a határon túli állomásokon helyi csapatok.

A ROADSHOW HELYSZÍNEI:

Kérjük jelöld be részvételi szándékod a Facebook eseményeknél! Az adott várost érintő fellépők pontos listája ott található és további információkat is ott fogunk megosztani.

Belépőjegyek a Roadshow állomásaira mindössze 1000 Ft-ért itt vásárolhatók:
https://ezazanap.hu/ez-az-a-nap-roadshow

NICK VUJICIC ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
A Roadshow része lesz október 23-25. között NICK VUJICIC előadása Budapesten, Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön. A végtagok nélkül született motivációs tréner az evangélium örömüzenetét hirdetve fogja bátorítani a hallgatókat. Jó hír, hogy azok sem maradnak le mondanivalójáról, akiknek nem jutott belépő, mert az október 25-i előadásokat élőben fogjuk közvetíteni Facebook-on és Youtube-on. Várunk mindenkit szeretettel a helyszínen és képernyők előtt egyaránt! Kérjük szóljatok barátaitoknak, s továbbítsátok a hírt közösségeitekben, hogy azok is részesei lehessenek Nick Vujicic életeket átformáló üzenetének, akik személyesen nem tudnak ott lenni a Budapest Arénában.

A közvetítés az alábbi helyeken lesz elérhető október 25-én pénteken, 11 órától
(diákelőadás) és 19 órától (felnőtt előadás):
https://www.facebook.com/ezazanap.hu/
http://youtube.com/ezazanap

Jegyvásárlás az október 25-ei, budapesti előadásra

PUSKÁS STADION 2020

A Roadshow a jövő évi 20 éves jubileumi Ez az a nap! előfutára, mely július 18-án kerül megrendezésre az új Puskás Stadionban. A háttérben már javában dolgozunk ennek a történelmi rendezvénynek az előkészítésén. Több neves külföldi együttes már igent mondott felkérésünkre, igyekszünk minél előbb kihirdetni a hivatalos programot. Facebook eseményünk, ahol folyamatosan hírt adunk a készülődésről: https://www.facebook.com/events/350037059190912/

EZ AZ A NAP! BARÁTI KÖR FACEBOOKON

Legyél te is tagja új Facebook csoportunknak további hírekért, exkluzív információkért: https://www.facebook.com/groups/ezazanap/