fbpx

Kosár

Ez az a nap! hírek – 2019 szeptember

“Áldott az Úr! Napról napra gondot visel rólunk szabadító Istenünk.” (Zsolt 68,20). Ennek az igének a valóságát tapasztaljuk meg folyamatosan a jövő évi, Puskás Stadionban sorra kerülő Ez az a nap! szervezése során. Látjuk, ahogy Isten gondoskodik rólunk, ahogy kapukat nyit meg és kövek gördülnek el bármerre is járunk. Hálásak vagyunk a sok bátorításért amit Tőle és testvéreinktől kapunk. Öröm látnunk, hogy az a vízió, amit 20 évvel ezelőtt tőle kaptunk a szemünk előtt kezd valósággá válni.

Bár még 10 hónap van hátra a 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ig, a szervezés és háttérmunka már nagy erővel zajlik. Az új stadion hamarosan elkészül, felavatására november 15-én kerül sor a Magyarország-Uruguay labdarúgó mérkőzéssel. Nagy öröm számunkra, hogy a Puskás Stadion első zenés rendezvénye Isten dicsőítéséről fog szólni, a 2020. július 18-i Ez az a nap! keretében.

A nagy eseményre készülve Roadshow-kat szervezünk országszerte és a határainkon túl is. Felkeresünk több mint 25 várost, ahol a helyi sportcsarnokokban Ez az a nap!-okra kerül sor. Célunk Isten örömüzenetét hirdetni, dicsőíteni Őt, és meghívni mindenkit a Puskás Stadionba. A rendezvénysorozat első szakaszára október 23-25 között kerül sor Kolozsváron, Sepsiszentgyörgyön és a Budapest Arénában, mindhárom helyszínen Nick Vujicic előadásával. A budapesti délelőtti diákelőadásra minden jegy elkelt, az esti programra az utolsó jegyek kaphatók. Nick erdélyi fellépéseire szintén már csak néhány szabad hely van!

Ezt követően november 11-16. között Nyugat-Magyarországon, november 26. és december 1. között pedig Kelet-Magyarországon, Kárpátalján és Erdélyben fogunk turnézni. A Roadshow utolsó szakaszára februárban kerül sor, amikor újabb magyarországi és határon túli városokat látogatunk meg. Hisszük, hogy a turné során és majd a stadionban is falak fognak áttörni, amikor különböző nemzetek, felekezetek és generációk együtt dicsérik Teremtőnket. Részletes program és helyszínek hamarosan!

A háttérben sok munka zajlik a jövő júliusi stadionos rendezvény előkészületével kapcsolatban is. Folyamatosan egyeztetünk a Puskás Stadion üzemeltetőivel a lebonyolítás kérdéseiről, technikai részletekről. Ami viszont talán sokakat jobban érdekel: tárgyalunk több neves külföldi előadóművésszel, zenekarral, akiket szeretnénk meghívni, hogy együtt ünnepeljen és dicsőítsen velünk július 18-án. Terveink szerint még az ősz folyamán be tudjuk jelenteni a hivatalos fellépőket, egyelőre annyit tudunk elárulni, hogy a meghívottak listája méltó lesz az ünnepi alkalomhoz. A dicsőítés mellett fontos része lesz a napnak az evangélium hirdetése. Bátorítunk, hogy hívd el nem hívő barátaidat, ismerőseidet, hogy ők is hallhassák Isten örömhírét! Hisszük, hogy sokan lesznek olyanok akik ezen a napon döntenek majd Krisztus mellett!

Igyekszünk folyamatosan hírt adni a legfrissebb információkról honlapunkon és közösségi média felületeinken. Youtube csatornánkon már elérhetőek az idei rendezvény felvételei. Újdonság, hogy már Spotify-on is ott vagyunk, ahol elsősorban a magyar keresztény zenére fókuszálva több lejátszási listát is készítettünk. Feltöltöttük a Kérügma Kiadó által megjelentetett régi albumokat is (Csiszér Laci, Új Jeruzsálem, Eucharist, MC Tono és Nóri, Gianni, Lighthouse, Ez igen! válogatások, stb) és természetesen továbbra is hallgathatók online az elmúlt évek Ez az a nap! CD-i. A könnyebb információ áramlás érdekében létrehoztunk egy új Facebook csoportot is Ez az a nap! baráti kör néven, ahova mindenkit szeretettel várunk. Ezenkívül Instagramon és a többi online felületünkön is igyekszünk rendszeresen posztolni a legfrissebb híreket.

Kérünk hordozzatok bennünket imádságban, hogy a szervezéssel kapcsolatban továbbra is minden rendben menjen és a jövő évi alkalom Isten dicsőségéről szólhasson! Szükségünk van minden segítségre, ezért ha tudsz önkénteskedést vállalni vagy módodban áll anyagilag támogatni bennünket kérlek jelezd felénk!