fbpx

Kosár

Újra úton az Ez az a nap! Roadshow

Több, mint 20 000 jegy már elkelt a Stadion 2020-ra!

Az őszi Roadshow után februárban ismét útra kelünk, amikor bő egy hét alatt 6 országba látogatunk. A körutazás Ausztriában indul, majd sorrendben Szlovénia, Horvátország, Szerbia és Magyarország következik, hogy végül Romániában zárjuk ezt a sűrű hetet.

Martin Smith és Noel Richards a Roadshow összes állomásán velünk tart; több városban ott lesz Pintér Béla, Csiszér Laci és Prazsák Laci is. Rajtuk kívül pedig egy-egy helyszínen bekapcsolódik Mike Sámuel, valamint a Gável testvérek, illetve a külföldi rendezvényeken helyi zenészek.

A Roadshow helyszínei és időpontjai:

Kérjük jelöld be részvételi szándékod a fenti Facebook-eseményeknél! Az adott várost érintő fellépők pontos listája és további információk ott találhatók.

Az őszi Roadshow-hoz hasonlóan a célunk ismét az, hogy Istent dicsőítsük, hirdessük az evangéliumot és meghívjunk mindenkit a Stadion 2020-ra, július 18-ára a Puskás Arénába.

 

ÓRIÁSI AZ ÉRDEKLŐDÉS A STADION 2020-ra!

Július 18-ára az eddigi visszajelzések alapján hatalmas az érdeklődés. Nagyon hálásak vagyunk, hogy sokan már most elkötelezték magukat amellett, hogy együtt dicsőítsünk majd a Puskás Arénában! A nagy érdeklődést mutatja, hogy több, mint 20 ezer jegy már gazdára talált. Arra számítunk, hogy hamar el fog fogyni az összes belépő, ezért kérünk mindenkit, hogy elővételben vegye meg a jegyét. Bátorítunk, hogy szervezzetek csoportokat és gyertek együtt erre a nagy napra! Vidékről és a határon túlról érkező csoportok számára ingyenes buszos utazást tudunk felajánlani, ha érdekel a lehetőség, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot!

STADION 2020 JEGYÁRAK

  • 1 db belépőjegy – 4000 Ft
  • 1 db támogató belépőjegy – 7000 Ft
  • 5+1 csoportos kedvezmény – 20.000 Ft (3333 Ft/db)
  • 10+2 csoportos kedvezmény – 40.000 Ft (3333 Ft/db)
  • 20+5 csoportos kedvezmény – 80.000 Ft (3200 Ft/db)
  • 50 db csoportos kedvezmény – 160.000 Ft (3200 Ft/db)
  • 100 db csoportos kedvezmény – 320.000 Ft (3200 Ft/db)

Július 18-ra színes és gazdag programmal készülünk a legjelentősebb hazai és külföldi keresztény előadók meghívásával. Velünk lesz Chris Tomlin, Michael W. Smith, a Rend Collective, Martin Smith, Matt MaherNoel Richards valamint Tim Hughes és a Worship Central. Hazai részről ott lesz Caramel, Mező Misi, az Amaro Del, Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, az Unless és a PZM is. A fellépők listája ezzel még nem véges, hamarosan újabb nevek kerülnek bejelentésre!

Jegyvásárlás itt!