fbpx

Kosár

Ez az a nap! Reménység Esték – ONLINE ima és dicsőítés hétfő esténként
(az A38 hajóról, de a hajóra nem lehet belépni, csak a videó közvetítés lesz Facebook-on és YouTube-on)

2020. március 16., 19:30-22:00
Dicsőítés: Pintér Béla, Prazsák László, Hanna Projekt
Ige üzenet: Pataky Albert, Szeverényi János, László Viktor

2020. március 23., 19:30-22:00
Dicsőítés: Pintér Béla, Csiszér László

Facebook: https://www.facebook.com/ezazanap.hu/
Youtube: https://youtube.com/ezazanap

Várunk hétfő esténként a MONITOROK ELŐTT minden testvérünket a Kárpát-medencéből és az egész világról, bárhol is élsz, egy közös imádságra és dicsőítésre!

Minden hétfőn 19:30-tól 22:00 óráig online dicsőítő és ima alkalmat tartunk, melyet Facebook és YouTube oldalunkon, valamint honlapunkon élőben közvetítünk. A rendhagyó esemény célja, hogy akár több tízezer lélek kapcsolódjon össze a Kárpát-medencében határok nélkül ebben a rendkívüli helyzetben. Hisszük, hogy Isten reményteljes jövőt készít nekünk! (Jeremiás 29,11)

Minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség, ezért közös imádságra hívunk mindenkit. Az alkalmak egyben a július 18-i Ez az a nap! Stadion 2020 rendezvényünk széleskörű közös közbenjáró imádságának is szánjuk.

Terveink szerint a veszélyhelyzet időszakában minden hétfőn, azonos időben hasonló esteket tartunk. Eseményünk a helyszínen NEM NYILVÁNOS, csak zenészek, szolgálók, meghívott egyházvezetők és lelkészek vesznek rajta részt, de hívunk mindenkit, hogy online felületeinken kövesse, ossza meg ismerőseivel és aktívan kapcsolódjon be az eseménybe!

A rendezvényt a Magyar Televízió is műsorára fogja tűzni néhány héten belül. Ezáltal különleges módon tudunk a dicsőítésben és az imában összekapcsolódni. Kérünk benneteket, hogy baráti és családi körökben, ima- és házicsoportokban kapcsolódjatok be aktívan. Hisszük, hogy ennek a kezdeményezésnek rendkívüli jelentősége van a szellemvilágban! Isten lelkét hívjuk segítségül bárhol is élsz szerte a nagyvilágban!

Az online találkozás reményében bízva,
Ez az a nap! csapata