fbpx

Kosár

Marosvásárhely – június 22.

Nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy június 22-én a marosvásárhelyi Sportcsarnokban megrendezésre kerülhetett erdélyi testvéreink segítségével az első Roadshow eseményünk. Izgatottan vártuk a velük való találkozást, akik azért érkeztek, hogy együtt énekeljenek a dicsőítő csapatokkal Isten hatalmáról, imádatáról. “Kelj föl, öltözz erőbe!” – szólt a központi üzenet. Istennek az a vágya, hogy az Ő erejével ruházzon fel bennünket és ezáltal kapjunk megújult, teljes értékű életet. Meghallgattunk bizonyságtevőket arról, hogyan kapaszkodtak Istenbe kilátástalan helyzetekben és tapasztalták meg a Mindenható csodatevő erejét. Cselekvésre vagyunk elhívva. Erről tanúskodik Böjte Csaba élete, aki beszámolt arról, hogyan hívta el Isten a szolgálatba.

“Az Istent szerető nép felbátorodik és cselekszik!” -hangzott el a bibliai  üzenet László Viktortól is, aki buzdította a 2000 jelenlevőt arra, hogy közös vágyunk legyen jövőre megtölteni a Puskás Stadiont Istent kereső és szerető emberekkel.

Hálásan köszönjük a szervezőcsapatnak, Samoj Arnold főszervezőnek és a lelkes önkénteseknek a szolgálatkészségét és nagyszerű munkáját!