Eddig itt voltunk

Marosvásárhely – június 22.

Nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy június 22-én a marosvásárhelyi Sportcsarnokban megrendezésre kerülhetett erdélyi testvéreink segítségével az első Roadshow eseményünk. Izgatottan vártuk a velük való találkozást, akik azért érkeztek, hogy együtt énekeljenek a dicsőítő csapatokkal Isten hatalmáról, imádatáról. “Kelj föl, öltözz erőbe!” – szólt a központi üzenet. Istennek az a vágya, hogy az Ő erejével ruházzon fel bennünket és ezáltal kapjunk megújult, teljes értékű életet. Meghallgattunk bizonyságtevőket arról, hogyan kapaszkodtak Istenbe kilátástalan helyzetekben és tapasztalták meg a Mindenható csodatevő erejét. Cselekvésre vagyunk elhívva. Erről tanúskodik Böjte Csaba élete, aki beszámolt arról, hogyan hívta el Isten a szolgálatba.

“Az Istent szerető nép felbátorodik és cselekszik!” -hangzott el a bibliai  üzenet László Viktortól is, aki buzdította a 2000 jelenlevőt arra, hogy közös vágyunk legyen jövőre megtölteni a Puskás Stadiont Istent kereső és szerető emberekkel.

Hálásan köszönjük a szervezőcsapatnak, Samoj Arnold főszervezőnek és a lelkes önkénteseknek a szolgálatkészségét és nagyszerű munkáját!

Nick Vujicic
/ Kolozsvár, Sepsiszentgyörgy, Budapest /

október 23 – 24 – 25.

Nick Vujicic: 3 nap 4 teltház 35 ezer résztvevővel Hálás szívvel tekintünk vissza az elmúlt hétre, amikor is a Stadion 2020-ra készülődő Ez az a nap! Roadshow keretén belül Nick Vujicic, a végtagok nékül született motivációs tréner újra régiónkba látogatott.

Három sűrű napot töltöttünk el Nick társaságában, melynek során először Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön, majd a Budapest Arénában tartott dupla előadást.

Mindhárom helyszínen Csiszér Laci és Prazsák Laci, valamint a Nem adom fel együttes zenei műsora vezette fel előadását. Nick üzenetében Krisztusra mutatott rá a hit, a remény és a szeretet fontosságát a középpontba állítva. Hangsúlyozta, hogy Isten mindenkit szeret, s mindannyiunk közös reménye, hogy ha elfogadjuk Őt személyes Megváltónknak, akkor egyszer a mennyben fogjuk egymást átölelni.

Előadásai végén döntésre szólította fel az egybegyűlteket, s nagy örömünkre mindhárom helyszínen sok százan válaszoltak a hívó szóra. Nick Budapesten külön diákelőadást is tartott, melyben buzdította a fiatalokat, hogy lépjenek fel az iskolai szekálások ellen.

Nick Vujicic mondanivalója mindig lelkesítő, így volt ez most is, s hisszük, hogy sokak számára jelentett áldást, lelki feltöltődést látogatása. Az Ez az a nap! Roadshow-t novemberben folytatjuk, amikor 11 magyarországi és határon túli városba látogatunk el. Ezeken a rendezvényeken a zenéé lesz a főszerep Martin Smith, Noel Richards, Caramel, Pintér Béla, Csiszér Lászól és sok más előadó fellépésével.

Ez az a nap! Roadshow

Gyertek, találkozzunk valamelyik Roadshow állomásunkon!

A jövő évi jubileumi Ez az a nap!-ra készülve novemberben kéthetes Roadshow-ra indulunk országszerte és a határainkon túl is. Nagy örömünkre szolgál, hogy a turnéra elfogadta meghívásunkat MARTIN SMITH, az egykori Delirious? zenekar frontembere, valamint régi barátunk, a stadionos vízió nagy inspirálója, NOEL RICHARDS is. Magyar részről velünk fog tartani CARAMEL, továbbá PINTÉR BÉLA, CSISZÉR LÁSZLÓ és PRAZSÁK LÁSZLÓ. Néhány alkalom erejéig csatlakozik hozzánk OLÁH GERGŐ, MEZŐ MISI, HELÉNA, az UNLESS, a PZM és a határontúli állomásokon helyi csapatok.

Hol találkozunk?

2019. november 11.
Szekszárd
2019. november 12.
Pécs
2019. november 13.
Kaposvár
2019. november 14.
Szombathely
2019. november 16.
Győr
2019. november 26.
Eger
Kemény Ferenc SportcsarnokKöszönjük, hogy eljöttélképek
2019. november 27.
Ungvár
2019. november 28.
Nagybánya
2019. november 29.
Miskolc
2019. november 30.
Nagyvárad
2019. december 1.
Debrecen