fbpx

Kosár

Roadshow után, Stadion előtt

Áldásokban gazdagon zárult a februári Ez az a nap! Roadshow

Hálás szívvel tekintünk vissza februárra, amikor 8 nap alatt 6 országban rendezhettünk dicsőítő összejövetelt, ezzel összesen már 23 várost érintett a Roadshow-nk, 65 ezer résztvevővel. Öröm volt látni azokat a tömegeket, akik eljöttek egy-egy estére, hogy együtt imádkozzunk és énekeljünk Mennyei Atyánknak! Sok kihívást és új helyzetet hozott a körutazás, de mindvégig éreztük, hogy Isten velünk van, s szeretetével körülvesz bennünket!

Bécs, Ljubljana, Zágráb, Eszék, Szabadka, Kecskemét, Szeged és Arad – felsorolni sem egyszerű a meglátogatott nyolc várost. Csodálatos volt megélni, hogy a legtöbb helyen csordultig megtelt az otthont adó csarnok. Felemelő volt látni a sok ragyogó szemet, hallani a helyszínre érkező buszokról, vagy tudni olyanokról, akik több estére is elkísértek bennünket. Köszönjük a sok kedves visszajelzést, bátorítást, ezek adják mindig a legtöbb erőt számunkra! Ide kattintva megnézhetitek az összes városban készült összefoglaló videónkat!

Ingyenes buszok a Puskás Arénába

Az eddigi visszajelzések alapján a július 18-i, Puskás Arénában tartandó Ez az a nap!-ra rendkívül nagy az érdeklődés, amit a sok eladott jegy is mutat. Szeretnénk, hogy mindenki ott lehessen a rendezvényen, ezért vidéki és határon túli testvéreink számára ingyenes autóbuszos utazást ajánlottunk fel. Ezeknek a lebonyolításához keresünk helyi szervezőket. Ha tudnál ebben segíteni, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérjük jelöld be a Facebook-eseménynél, hogy ott leszel a stadionban és oszd meg a hírt barátaiddal is!

Nyomdában a Jézus-Biblia

Mint ahogy korábban hírt adtunk róla, az Ez az a nap! 2020-on szeretnénk mindenki számára ajándékozni egy Jézus-Bibliát. Ennek a Bibliának a különlegessége, hogy a olyan egyedi magyarázatokat tartalmaz, melyek egységesen Jézus személyére mutatnak, végig vezetve az olvasót azon, hogy Jézus az egész Biblia központi személye. Örömmel adunk hírt róla, hogy a Biblia már a nyomdában van!

Részletes történelmünk a honlapunkon

A stadionra készülve visszatekintettünk az elmúlt 20 évünkre, s részletesen megírtuk eddigi történetünket a honlapunkon. Szeretettel ajánljuk böngészésre históriánkat bemutató aloldalainkat, ahol a szöveges múltidézés mellett fotókat, videókat és Spotify-lejátszási listákat is találhattok.

Ez az a nap! történelem