Ez az a nap! 20172018-07-04T07:59:29+00:00

EZ AZ A NAP! 2017: A TŰZ

2017. MÁJUS 27. (BUDAPEST ARÉNA)

GYÚJTS TÜZET BENNEM

Örömmel hirdetjük, hogy 2017-ben május 27-e lesz az a nap, amikor várunk benneteket a Budapest Sportarénába, hogy együtt menjünk Isten elé és egy szívvel áldjuk Őt. Gyere és legyél részese az ország legnagyobb keresztény megmozdulásának, ahol megerősödhetsz hitedben, épülhetsz mások szolgálata által, Isten válaszolhat imáidra, új kijelentéseket kaphatsz és megismerkedhetsz olyan emberekkel, akik hitben a testvéreid. Bátorítunk, hogy hívd el azokat az ismerőseidet és barátaidat, akik felé szolgálsz. Hisszük, hogy azon a napon, Isten jelenlétében az ő életük is örökre megváltozhat.

Figyelem!
A kezdést egy órával előrébb hoztuk az eredetileg meghirdetett időponthoz képest!
Tehát programkezdés: 15 óra
kapunyitás: 13 óra
program vége: 21:30

Az idei programban szerepel:

HILLSONG WORSHIP REUBEN MORGAN * REND COLLECTIVE * UNLESS * PINTÉR BÉLA * ÚJ FORRÁS * PRAZSÁK LÁSZLÓ * CSISZÉR LÁSZLÓ * DURKÓ HELÉNA * GERENDÁS PÉTER * ÁMEN * GUVNA B

Igei üzenet: Győri János Sámuel, László Viktor, Gareth Gilkeson, Reuben Morgan

A Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kiváncsi az elmúlt 17 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amelytől hevesebben ver a szívük, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.
A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.
Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérint azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét. Tartsatok velünk!

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=7vOd_lA91Kc” width=”1120″ height=”550″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube]

Prémium jegyek már 3190 Ft-tól

Normál jegyek 2390 Ft-tól, állójegyek pedig 2870 Ft-tól

Személyes jegyvásárlás esetén keresse fel a legközelebbi jegyterjesztőnket.
Az elérhetőségekhez KATTINTS IDE.

Kedves Barátaink!
Felhívjuk figyelmeteket arra hogy a „viagogo” nevű weboldalon 3-4-szeres áron árulják a belépőjegyeket az Ez az a nap!-ra.
Kerüljétek el az említett felületet!

LETÖLTÉS

NameFile typeLink
Ez az a nap! 2017 plakát (A3).JPGLetöltés / Download
This is the day! 2017 poster (A3).JPGLetöltés / Download

Hillsong Worship Reuben Morgan
Hillsong Worship Reuben Morgan
Rend Collective
Rend Collective
Amen
Amen
Guvna B
Guvna B
Unless
Unless
Pintér Béla
Pintér Béla
Csiszér László
Csiszér László
Prazsák László
Prazsák László
Durkó Heléna
Durkó Heléna
Új Forrás
Új Forrás
Gerendás Péter
Gerendás Péter

Ha te is szeretnéd, hogy a következő Ez az a nap!-on minden eddiginél többen térjenek meg, akkor támogasd szolgálatunkat!

Támogasd az Ez az a nap! missziót anyagilag! Rendezvényeinkre szóló belépőjegyek a költségek minimális részét fedezik csak, ezért szükségünk van támogatókra!

Kedvezményezett:
LÉLEK ÉS ÉLET ALAPÍTVÁNY

Bankszámlaszám:
11702036-20686246

Ajándékozd meg szeretteidet az Ez az a nap! ajándéktárgyaival és egyéb minőségi termékeivel! Ezzel is támogathatod az Ez az a nap! missziót!

Ajándékok »

Hívd meg a barátaidat az EZ AZ A NAP! 2017 eseményre a Facebook-on is! Kattints az esemény linkjére, majd a “Meghívás” gombra a jobb oldalt a kép alatt!

Meghívom a barátaimat »

Jelentkezz EZ AZ A NAP! Önkéntesnek. Hisszük, hogy Isten természetfeletti módon meg fog áldani érte! Isten nagyon gyakorlatias, mindig olyan áldást ad, amire épp szükségünk van!

Önkéntesnek jelentkezem »
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

FONTOS INFORMÁCIÓK

  • 1143. Budapest, Stefánia út 2.
  • Busz: 95, 130, 195, 908, 931, 956, 990
  • Trolibusz: 75, 77, 80, 80A
  • Villamos: 1
  • Metro: M2
  • Jegypénztár nyitva tartása: 13-20 óra
  • Jegy forródrót: 06 1 436-9865
  • Parkolási lehetőség a Sportaréna parkolójában. Ennek díja 1500 ft / alkalom, vagy a környező utcákban, illetve a közeli Aréna Pláza parkolójában ingyenes.
  • Étel, ital a helyszínen üzemelő büfékben kaphatók. Az Arénába hozott étel, ital nem vihető be!
  • A helyszínen fellépők CD, DVD-i és Biblia megvásárolható, továbbá Ez az a nap! termékek is kaphatók!