A teljesen megújult Ez az a nap! Rádióban a nap 24 órájában szól a legjobb keresztény könnyűzene, modern gospel és dicsőítés. A dalok összeállításakor különösen figyeltünk arra, hogy az Ez az a nap!-okon megismert hazai és külföldi előadók hangsúlyosan szerepeljenek, de mellettük helyet adunk még kevésbe ismert együtteseknek is. Újdonság, hogy már vannak tematikus műsoraink is, amikor egy-egy órában csak friss hazai zenék, régi kedvencek vagy éppen alternatív/rock slágerek szólnak.

Műsorlista

05:00-09:00
Ez az a reggel!
Ébresztő slágerek, energikus modern dicsőítés, hazai és külföldi keresztény pop és rock. Közben 7:30-kor reggeli áhítat (Mai Ige).
Többek között: Building 429, Crowder, Disciple, Dobner Illés, Hanna Projekt, Hillsong Young & Free, I Am They, Jeremy Camp, Keresztkérdés, Kutless, Leeland, Matthew West, Newsboys, Passion, PZM, Red, Rend Collective, Switchfoot, Third Day, Unless.

09:00-11:00
Délelőtti dicsőítő mix
Magyar és külföldi dicsőítő válogatás.
Többek között: Ararat Worship, Bethel Music, Chris Tomlin, Csiszér László, for King & Country, Francesca Battistelli, Hillsong Worship, Kari Jobe, Matt Maher, Matt Redman, Michael W. Smith, Mike Sámuel, Pintér Béla, Upperroom, Vertical Worship.

11:00-13:00
Jó ebédhez szól a dicséret
Dicsőítés és keresztény könnyűzene a 90-es évekből és a 2000-es évek elejéről, az Ez az a nap! hőskorából.
Többek között: Ámen, Csiszér László, Friderika, Folk Iván, Gável Testvérek, Lelkes Állatok, No, Sillye Jenő, Prazsák László (Előretolt Helyőrség, Imádság Háza), Új Jeruzsálem, Tenyérnyi Felhők sorozat.

13:00-14:00
Kevésbé ismert előadók órája
Ebben az órában olyan magyar zenészektől, dalszerzőktől és feltörekvő együttesektől mutatunk be dalokat, akik még kevésbé ismertek, nemrég alakultak. Ha neked is van már saját dalod, írj az aron@ezazanap.hu email címre!

14:00-16:00
Külföldi újdonságok
Az elmúlt 2-3 évben született friss külföldi dalok, elsősorban ismert zenekaroktól, kiegészülve a legígéretesebb új csapatokkal.
Többek között: Bethel Music, Chris Tomlin, Elevation Worship, for King & Country, Gateway Worship, Hillsong Worship, Housefires, Jesus Culture, Lauren Daigle, Mosaic MSC, Passion, Phil Wickham, Planetshakers, Rend Collective, Upperroom, Vertical Worship.

16:00-18:00
Magyar újdonságok
A legújabb hazai keresztény dalok az elmúlt néhány évből, stílusoktól függetlenül.
Többek között: Ararat Worship, Crux, Dobner Illés és Évi, Heléna, Hanna Projekt, Hellinger Andris, Keresztkérdés, PZM, Révész Dániel, Staykids, Szabó Balázs, The Sign, Tibes, Unless.

18:00-19:00
Arénás emlékek
Visszatekintés az elmúlt 10 év Budapest Arénában tartott Ez az a nap!-jaira. Hazai együttesek helyszíni felvételeivel, valamint külföldi vendégeink által elhangzott dalokkal.
Többek között: Andelic Jonathan, Csiszér László, Dics-Suli Band, Dobner Illés, Hanna Projekt, Joy Gospel Music, Mike Sámuel, Pintér Béla, Prazsák László, Unless.
Külföldiek: Bethel Music, David Crowder, Gateway Worship, Hillsong Worship, Jesus Culture, Martin Smith, Newboys, Planetshakers, Rend Collective.

19:00-21:00
Esti dicsőítő mix
Magyar és külföldi dicsőítő válogatás. Közben 19:30-kor esti áhítat (Mai Ige).
Többek között: Ararat Worship, Bethel Music, Chris Tomlin, Csiszér László, for King & Country, Francesca Battistelli, Hillsong Worship, Kari Jobe, Matt Maher, Matt Redman, Michael W. Smith, Mike Sámuel, Pintér Béla, Upperroom, Vertical Worship.

21:00-23:00
Kedvenceitek
Válogatás az általatok beküldött kedvenc dalokból. Te melyik éneket hallanád ebben az órában? Küldd be az aron@ezazanap.hu email címre!
Többek között: Ararat Worship, Casting Crowns, David Crowder Band, Hillsong, Kim Walker-Smith, Martin Smith, Matt Redman, Planetshakers, Pintér Béla, Rend Collective.

23:00-00:00
Késő esti alter/rock
A legjobb alternatívabb hangzású keresztény zenék az elmúlt 20 évből. Elsősorban külföldi zenekarok, néhány hazai képviselővel kiegészülve.
Többek között: Decyfer Down, Demon Hunter, Disciple, Fireflight, P.O.D., Red, Sanctus Real, Seventh Day Slumber, Skillet, Spoken, Switchfoot.

00:00-05:00
Éjszakai műszak
Stílusokon átívelő széleskörű válogatás a keresztény könnyűzene világából. Magyar és külföldi, régi és új, befutott és feltörekvő előadók dalai reggelig.

Legutóbb játszott dalok

Hallgatási lehetőségek

Mobil

iPhone: Töltsd le ingyenes applikációnkat ide kattintva, vagy frissítsd a megújult verzióért, ha már rajta van telefonodon. (Apple Watch-on és Apple TV-n is elérhető az app!)
Android: Töltsd le ingyenes applikációnkat ide kattintva, vagy frissítsd a megújult verzióért, ha már rajta van telefonodon. (Android TV-n is elérhető az app!)

Az applikációk elsősorban a rádió köré épültek, de sok egyéb információt is tartalmaznak az Ez az a nap! életével kapcsolatban. Olvashatók mozgalmunkkal és rendezvényeinkkel kapcsolatos legújabb hírek, egy kattintással elérhetők közösségi média felületeink, valamint egyéb hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is beletettünk.

Közvetlen stream linkek
Ha külön programban vagy egyéb alternatív módon hallgatnád az új rádiót, az alábbi közvetlen stream url-eket tudod használni.

Web

Az oldal tetején található kék hátterű lejátszón keresztül tudod közvetlenül a weben hallgatni a rádiót.
Ha más weboldalra szeretnéd beilleszteni írj nekünk és elküldjük a forráskódot.

Küldj hangüzenetet Te is a rádióba!

Szívesen fogadunk rövid, maximum 30 másodperces bejelentkezést hallgatóinktól, melyben pár mondatban üzentek nekünk és a többi hallgatónak. Elmondhatjátok például, hogy honnan hallgattok bennünket, milyen dalokat szeretnétek, hogy lejátszunk, vagy nagy örömmel várunk igei buzdításokat és bátorításokat is!