fbpx

Kosár

Az őszi Roadshow után februárban ismét útra kelünk: bő egy hét alatt 2 hazai helyszín mellett 5 szomszédos országba is ellátogatunk. A körutazás február 8-án indul Bécsben, ezután sorrendben Ljubljana, Zágráb, Eszék, Szabadka, Kecskemét és Szeged következik, majd végül Aradon zárul a rendezvénysorozat. Közben már javában zajlik a készülődés a július 18-i, Puskás Arénában lévő eseményre, amelyre már most húszezer jegyet elkapkodtak.

A novemberi turnénkhoz hasonlóan a célunk ismét az, hogy Istent dicsőítsük, hirdessük az evangéliumot és meghívjunk mindenkit a Stadion 2020-ra. A Roadshow fő előadója Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontemberének új zenekara lesz. Rajtuk kívül szintén Nagy-Britaniából érkezik Noel Richards, az Ez az a nap! régi barátja és a stadionos dicsőítés egyik inspirálója. Hazai részről ott lesz Pintér Béla, a legtöbb városban Csiszér Laci és Prazsák Laci is, valamint az elmúlt években Isten felé forduló és dicsőítő dalokat is éneklő Mező Misi. Kecskeméten fellép Mike Sámuel, Szegeden Gável András és Gellért, míg a határon túli városokban helyi zenészek is színesítik a programot.

A Roadshow pontos időpontjai és helyszínei:

Az adott városokat érintő jegyvásárlási lehetőségek, a fellépők pontos listája és további információk a fent linkelt Facebook-eseményeknél találhatók.

Július 18-ára e az eddigi visszajelzések alapján hatalmas az érdeklődés, s nagyon hálásak vagyunk, hogy sokan már most elkötelezték magukat amellett, hogy együtt dicsőítsünk majd a Puskás Arénában. A nagy érdeklődést mutatja, hogy több, mint 20 ezer jegy már gazdára talált. Arra számítunk, hogy hamar el fog fogyni az összes belépő, ezért kérünk mindenkit, hogy elővételben vegye meg a jegyét. Bátorítunk mindenkit, hogy hozzatok létre csoportokat, s jöjjetek közösen a Stadion 2020-ra. Ebben segítségként a vidékről és a határon túlról érkezők számára ingyenes buszos utazást is fel tudunk ajánlani. Kérünk hordozzátok imádságban ezt a kezdeményezést. Az a vágyunk, hogy aznap felszálljon a hála Isten felé, sokan újuljanak és erősödjenek meg hitükben, s akik még nem ismerik Őt, azok új életet találhassanak Krisztusban.

A Puskás Arénába nagyon gazdag programmal készülünk a legjelentősebb hazai és külföldi keresztény előadók meghívásával. Ott lesz Chris Tomlin, Michael W. Smith, a Rend Collective, Martin Smith, Matt Maher, Noel Richards, valamint Tim Hughes és a Worship Central is. Hazai részről hallhatjuk Caramelt, Mező Misit, Pintér Bélát, Csiszér Lacit, Prazsák Lacit, továbbá az Unless és a PZM együttest is. Rajtuk kívül a kárpátaljai Amaro Del és a felvidéki Crux is színesíteni fogja a programot.

Martin Smith a novemberi Roadshow pécsi állomásán:

Noel Richards a 2019-es, Budapest Arénában megrendezett Ez az a nap!-on: