fbpx

Kosár

Az eddigi legnagyobbszabású Roadshow felén már túl vagyunk: szombaton Bécsben kezdtünk, majd sorrendben Ljubljana, Zágráb, Eszék és Szabadka következett. A mai napon visszatértünk hazánkba, s először Kecskeméten, majd holnap Szegeden tartunk rendezvényt. A turné végül Aradon fog zárulni.

A körutazás elsődleges célja, hogy zenén és énekeken keresztül Istenünket dicsérjük; másodsorban pedig, hogy meghívjuk a helyieket július 18-ra Budapestre, a Puskás Arénába. A novemberi turné után – mely során elsősorban hazai városokat kerestünk fel – most a környező országokban élő testvéreink számára juttatjuk el az evangéliumot és a meghívást. Hálásak vagyunk azért a szeretetért, mellyel fogadtak bennünket, és azokért a kapcsolatokért, melyek utunk során születtek. Óriási öröm számunkra, hogy olyan országokban is sokan eljöttek rendezvényünkre, ahol eddig talán kevésbé volt ismert mozgalmunk. Bízunk benne, hogy az Ausztriában, Szlovéniában, Horvátországban és Szerbiában újonnan megismert barátainkkal majd a Stadion 2020-on is találkozunk!

Martin Smith minden este bevezet bennünket az imádság mélységébe

Az őszi rendezvénysorozatunkhoz hasonlóan ezúttal is Martin Smith a fő vendégünk, mellette Noel Richards is velünk tart. Igyekszünk mindenhol helyi fellépőket is meghívni, így az elmúlt napokban hallhattunk német, szlovén, horvát, szerb és természetesen magyar nyelven is dicséretet.

Felemelő hangulat volt a bécsi Roadshow-n is

A Roadshow megszervezése sok fáradsággal és nehézséggel jár, de nagy hála van a szívünkben, mert sok áldást tapasztalunk meg az út során. Felemelő látni sokak lelkesedését, örömét, hogy végre az ő régiójukban is megrendezésre kerül egy ilyen nagyszabású keresztény esemény. Hálásak vagyunk a rengeteg segítségért, amit kapunk, különösen köszönjük a helyi szervezők és önkéntesek odaszánt munkáját! Nélkületek nem valósulhattak volna meg ezek az alkalmak!