fbpx

Kosár

Ez az a nap! 2020. július 18. Online dicsőítő alkalom közvetítése a Puskás Arénából

Ez az a nap! 2021. július 24. Dicsőítő alkalom a Puskás Arénában

Ahogy a járvány felütötte a fejét Európában, majd megérkezett Magyarországra is, az első gondolatunk az volt, hogy vajon mi lesz most a stadionos eseménnyel, meg tudjuk tartani, vagy későbbre kell halasztanunk. Sokáig reménykedtünk, hogy a betegség elvonul a nyár elejére és minden mehet tovább a rendes kerékvágásban. Nem így történt. A korlátozások sajnos az idei Ez az a nap! rendezvényt is érintik: nem gyűlhetünk össze a tervezett időpontban.

Olyan sokat dolgoztunk érte, annyira vártuk, vártátok már, a jegyek fele már gazdára is talált. Nehéz volt elfogadnunk az új helyzetet, de a csalódottságunkat hamar felváltotta az Istenbe vetett reménységünk és hitünk. Megszületett az új, 2021-es időpont és hisszük, hogy jövőre még jobb lesz a rendezvény, még többen leszünk, még nagyobb áldás lesz a magyar nép és Európa számára.

Hisszük, hogy Isten jót tervezett, ő már tudta előre ezeket az eseményeket, nem feledkezett meg rólunk, mi pedig nem hiába dolgoztunk, nem hiába kerestünk fel benneteket a turnék során és készítettük elő a rendezvényt sok-sok munkával. Kaptunk egy ajándék évet, és mi mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle. Számítunk rátok, fogjunk össze, és tegyünk meg mindent azért, hogy teljesen megteljen a stadion. Minden embernek szüksége van a Megváltóra, itt az idő, hogy bizonyságot tegyél a munkatársadnak, szomszédodnak, családtagjaidnak. Hívd el őket a 2021-es Ez az a nap! rendezvényre és segítsd őket, hogy közeledjenek Jézus felé. Mi azért imádkozunk, hogy Isten megérintse mindazokat, akik ott lesznek a stadionban, és az a vágyunk, hogy ez a több tízezer ember változást hozzon Magyarországon és az egész Kárpát-medencében.

Idén nyáron sem maradtok Ez az a nap! nélkül! A tervezett időpontban, 2020. július 18-án megtartjuk a rendezvényt a Puskás Arénában, melyet online közvetítünk. Sajnos ezen az eseményen a személyes részvétel nem lehetséges. Igyekszünk a tervezett programhoz tartani magunkat, a magyar előadók személyesen lépnek fel, a külföldi meghívottak nagy része pedig az internet segítségével csatlakozik majd az alkalomhoz.

2021-ben pedig július 24-én várunk benneteket személyesen a Puskás Arénában, és az a várakozásunk, hogy a ti segítségetekkel meg fog telni a stadion Istenre szomjazó emberek sokaságával. Akik már megvásárolták a jegyüket az idei rendezvényre, azok számára biztosított a hely a jövő évi alkalomra: a jegyek ugyanarra a helyre, ugyanolyan feltételekkel érvényesek. Ha a jegyekkel kapcsolatban kérdésetek lenne, jelezzétek az info@ezazanap.hu email címen keresztül.

Kérjük, terjesszétek a július 18-i online alkalmat baráti köreitekben, hadd legyen áldás minél többek számára. Hívogassatok a jövő nyári Ez az a nap! eseményre és legyünk mi magunk a változás emberei Magyarországon! Bátorítunk arra is, hogy kapcsolódj be hétfőnként 19:30-tól a Reménység Esték online közvetítésébe YouTube és Facebook oldalunkon! Kérjük, imádkozzatok az előttünk álló eseményekért és ne feledjétek: az Ez az a nap! TI vagytok!