Martin Smith & Band // szeptember 14

/Martin Smith & Band // szeptember 14
Martin Smith & Band // szeptember 142018-08-30T09:07:37+00:00

Martin Smith & Band

Vendégfellépők: Unless zenekar és Pintér Béla

A38 Hajó
( 1117 Budapest, Petőfi híd )

szeptember 14. // program kezdés: 19:00

 

A Delirious frontembereként megismert Martin Smith a brit dicsőítő csapat feloszlása után szóló karrierbe kezdett, hogy ilyen módon folytassa szolgálatát. Ezutáni időszakban több időt töltött a családjával; új dalokat írt; segített elkészíteni barátjának, Tim Hughes-nak ’Love Shine Throught’ című lemezét; könyvet írt; valamint beállt a néhány éve alakult brightoni Szent Péter gyülekezet szolgálói közé. Érzése szerint ezek az évek egyfajta tesztként is szolgáltak számára, hogy mennyire tud bízni Istenben, az ő vele kapcsolatos terveiben és az ő gondoskodásában. 

Az egykori frontemberrel rengeteg interjút készítettek, melyekben sokszor előkerült a dalírás, a zenekari- és a családi élet, és az, hogy tulajdonképpen mi is a célja, vágya a földi életben. Ezekre a kérdésekre az alábbi módon válaszolt: “Mindössze annyit akarok, hogy hatással legyek valakire, de nem kell ehhez nemzetközi színpad. […] Imádkozom azért, hogy Isten felhasználja ezt az új zenét, hogy emlékeztesse az embereket az ő kegyelmére, a szívére – amely a szegényekért és a megtörtekért van, és a királyságának az eljövetelére. […] Tudok írni bármiről, amiről szeretnék. Tudok írni arról, hogy mit akarok, és milyen érzések vannak bennem. Nem kell, hogy beleférjen egy dobozba, nem kell, hogy illeszkedjen egy tíz dalos lemezhez Amerikában.”

Program kezdés: 19:00
Helyszín: 1117 Budapest, Petőfi híd

 

Elérhetőségek:
Facebook – https://www.facebook.com/martinsmithtv/
Honlap – http://martinsmith.tv/

Jegyvásárlás

[youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=MPrNFU4tg4Q” width=”1600″ height=”800″ autoplay=”no” api_params=”” class=””][/youtube]