fbpx

Kosár

Matt Redman és Martin Smith újra Budapesten

Közel egy év után – amikor a Budapest Arénában az Ez az a nap! rendezvényen adott koncertet – ígéretét beváltva újra Budapestre érkezik Matt Redman, hogy legfrissebb dalaival szolgáljon, és Isten imádatában vezesse a dicsőítő estre ellátogatókat. Az október 12-én, szombaton megrendezésre kerülő alkalomnak a fővárosi Körcsarnok ad otthon, ahol a Delirious? frontembereként megismert Martin Smith, és jóbarátja Matt Redman fog zenélni. A méltán népszerű brit dicsőítésvezetők októberben indítják útjára közös, „God’s Great Dance Floor” nevű 2013-as turnéjukat. Az európai országokat felkaroló körutazás során színpadra lépnek Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Németországban, Hollandiában, Franciaországban és nem utolsó sorban Magyarországon.

Matt Redmant visszatérő vendégként köszönthetjük hazánkban, hiszen több alkalommal is fellépett már az Ez az a nap rendezvényeken. A brit énekes elmondása szerint nagyon jól érzi magát nálunk, mindig örömmel gondol vissza az itt eltöltött időszakra, és most sem volt kérdés számára, hogy igent mondjon az Ez az a nap! felkérésére. A kétszeres Grammy-díjas dicsőítésvezető húsz éve szolgál zenészként, mely nem csak a munkájává, hanem az életformájává is vált. Szenvedélyes dalai mára sok egyház himnuszává váltak, amelyek nem csak kifejezik az emberek érzéseit, de egyfajta kapocsként is összefogja őket egységbe a világ bármely tájáról. A Matt Redman által írt konferenciákon, turnékon és gyülekezeti alkalmakon felcsendülő szerzemények rávilágítanak a reményre, a szeretetre, és a hitre, amelyek az élet értékes oldalát mutatják be. A különlegesen inspiráló zenész szeptember végén adta ki legújabb lemezét Your Grace Finds Me címen, melyen élő felvételek találhatóak. A hatás nem marad el most sem, október 12-én egy szívmelengető alkalom lesz a legfrissebb Matt szerzeményekkel.

Martin Smith a négy éve feloszlott, világszerte kedvelt Delirous? frontembereként vált ismertté, és nőtte ki magát világszerte ismert zenésszé, valamint dalszerzővé. A fiatalos énekes-dalszerző néhány év kihagyás után azonban újra visszatért az aktív dalíráshoz, és zenéléshez, mely a kezdete volt a tavaly indult szólókarrierjének. A példamutató családapa legfrissebb dalaiban énekel változásokról, a nagy visszatérésről, az elmúlt években átélt nehézségeiről és örömeiről, valamint arról a végtelen kegyelemről, amelyet minden nap átél és megél Istennek köszönhetően. Ezen az októberi estén a tehetséges zenész felfrissült szolgálatának részeként a közönség élőben is hallhatja Martin legfrissebb dalait, melyek a turné címét is adó God’s Great Dance Floor albumán jelentek meg. Ezen kívül néhány exkluzív szerzemény is helyet kap Martin repertoárjában a szeptemberben megjelent God’s Great Dance Floor Step 02-ról.

Azok, akik ellátogatnak az ősz közepén a Körcsarnokba, egy különleges este részeseivé válhatnak. Egy különleges este a megfáradtaknak, a csüggedőnek, az örülőknek, és a bizakodóknak, és Neked, mert általad lesz teljes ez az este! Martin Smith és Matt Redman szívből jövő dalaival készül dicsőíteni Istent, mely a te hangod és szíved által válik még hangosabbá és erősebbé. A God’s Great Dance Floor egy olyan tánclépésről szól, amely visszavezet az Atyához és az igazi otthonodhoz, az öröm forrásához. Légy részese ennek a pillanatnak, és gyere el október 12-én Budapestre a Körcsarnokba! Hidd el, nem fogod megbánni. Bővebb infók a szervezők honlapján és a facebook oldalán: facebook.com/ezazanap.hu.