fbpx

Kosár

Jézus szavai pirossal szedve

Örömmel adunk hírt róla, hogy elkészült a Jézus-Biblia, aminek első példányai már megérkeztek hozzánk! Ezt a különleges Bibliát ajándékba szeretnénk adni mindenkinek, aki ellátogat a jövő évi Ez az a nap!-ra, a Puskás Arénába.

A teljes Szentírást tartalmazó magyarázatos kiadvány különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, hangsúlyozva ezzel az ő kijelentéseinek fontosságát. Az egyes könyvek közötti tanulmányok és cikkek – melyeket olyan neves szerzők írtak, mint Louie Giglio, Max Lucado, John Piper, Ravi Zacharias és Randy Alcorn – rámutatnak arra, hogy Jézus végig ott van az üdvtörténet során.

A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kód található, melyek egy-egy olyan Spotify-on lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

Hálásak vagyunk, hogy a Bibliát már kezünkben tarthatjuk, és hisszük, hogy nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy hogyan kapcsolódnak a Biblia könyvei egy nagy történetként egymáshoz, melyek egységesen Megváltónkra mutatnak.

Az első mintapéldányok után hamarosan megérkezik a több kamionnyi Biblia, melyet reményeink szerint neked is átadhatunk július 24-én a Puskás Arénában!

Április 26-án újra Reménység Este!
Mozdulj! - Felhívás segítségnyújtásra