fbpx

Kosár

Ez az a nap! Rádió - Csak róla szól

A teljesen megújult Ez az a nap! Rádióban a nap 24 órájában szól a legjobb keresztény könnyűzene, modern gospel és dicsőítés. A dalok összeállításakor különösen figyeltünk arra, hogy az Ez az a nap!-okon megismert hazai és külföldi előadók hangsúlyosan szerepeljenek, de mellettük helyet adunk még kevésbe ismert együtteseknek is.

Újdonság, hogy már vannak tematikus műsoraink is, amikor egy-egy órában csak friss hazai zenék, régi kedvencek vagy éppen alternatív/rock slágerek szólnak. A részletes műsorlista megtalálható a rádió aloldalán.

A rádió megújulásával párhuzamosan frissítettük Androidos és iPhone applikációnkat is. Az alkalmazások elsősorban a rádió köré épültek, de sok egyéb információt is tartalmaznak az Ez az a nap! életével kapcsolatban. Olvashatók mozgalmunkkal és rendezvényeinkkel kapcsolatos legújabb hírek, egy kattintással elérhetők közösségi média felületeink, valamint egyéb hasznos kiegészítő szolgáltatásokat is beletettünk. Az app elérhető Apple Watch-on, Apple TV-n és Android TV-n is.

Töltsd le az alkalmazást, vagy hallgasd weben a megújult Ez az a nap! Rádió felemelő, inspiráló és feltöltő zenéi!