Nick Vujicic: 3 nap, 4 teltházas Aréna, 35 ezer résztvevővel

Hálás szívvel tekintünk vissza az elmúlt hétre, amikor is a Stadion 2020-ra készülődő Ez az a nap! Roadshow keretén belül Nick Vujicic, a végtagok nékül született motivációs tréner újra régiónkba látogatott. Három sűrű napot töltöttünk el Nick társaságában, melynek során először Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön, majd a Budapest Arénában tartott dupla előadást.

Mindhárom helyszínen Csiszér Laci és Prazsák Laci, valamint a Nem adom fel együttes zenei műsora vezette fel előadását. Nick üzenetében Krisztusra mutatott rá a hit, a remény és a szeretet fontosságát a középpontba állítva. Hangsúlyozta, hogy Isten mindenkit szeret, s mindannyiunk közös reménye, hogy ha elfogadjuk Őt személyes Megváltónknak, akkor egyszer a mennyben fogjuk egymást átölelni. Előadásai végén döntésre szólította fel az egybegyűlteket, s nagy örömünkre mindhárom helyszínen sok százan válaszoltak a hívó szóra. Nick Budapesten külön diákelőadást is tartott, melyben buzdította a fiatalokat, hogy lépjenek fel az iskolai szekálások ellen.

Nick Vujicic mondanivalója mindig lelkesítő, így volt ez most is, s hisszük, hogy sokak számára jelentett áldást, lelki feltöltődést látogatása. Az Ez az a nap! Roadshow-t novemberben folytatjuk, amikor 11 magyarországi és határon túli városba látogatunk el. Ezeken a rendezvényeken a zenéé lesz a főszerep Martin Smith, Noel Richards, Caramel, Pintér Béla, Csiszér Lászól és sok más előadó fellépésével.

Nick Vujicic

A súlyos fogyatékossággal született Nick Vujicicet gyakran csúfolták az iskolában, emiatt nyolcévesen depressziós lett, tízévesen pedig öngyilkosságot kísérelt meg. Később rájött, hálásnak kell lennie azért, hogy egyáltalán él, és hogy Isten ezzel feladatot és kihívást adott neki. Előadásaiban főleg a fogyatékosságáról, a keresztény hitről és a reményről beszél.

További előadások

október 23. 19.00
Kolozsvár
október 24. 11.00
Sepsiszentgyörgy