fbpx

Kosár

„Noel Richards 60” életmű koncert

Különleges életmű koncertre készülünk Noel Richards-szal, aki Budapesten ünnepli 60. születésnapját. Egyedülálló és megismételhetetlen koncert amely egész Európában csak Budapesten kerül megrendezésre. Noel személyes jó barátunk, az Ez az a nap! mozgalom indulása óta, 15 éve mellettünk áll, jelen van az Ez az a nap! életében. Szeretnénk mindezt a bátorító támogatást megköszönni ezzel a különleges eseménnyel és kifejezni felé nagyrabecsülésünket.

Noel Richards több mint negyven éve aktív énekes, dalszerző és dicsőítésvezető,  aki szolgálata során bejárta már az egész világot, hogy Istenről tegyen bizonyságot. A legkülönfélébb helyszíneken lépett fel a világ 36 országában a templomoktól kezdve a stadionokig. 1997-ben feleségével együtt vezető szerepet töltött be a londoni Wembley Stadionban megtartott dicsőítő alkalom szervezésében (Champion of the World)  amelyen több mint 45 000 ember vett részt. Szolgálatát főként feleségével, Tricia-val végzi, akivel 1978-ban kötött házasságot, 2 gyermekük és 4 unokájuk született.

Noel Richardsnak 14 albuma jelent meg, és ezen kívül számos élőfelvételes lemezen közreműködött, melyek közül  a legsikeresebb –amelyen a We want to see Jesus lifted high című dalt adja elő –  500 000 példányban kelt el.  Az 1970-es évektől kezdődően a modern keresztény dicsőítő mozgalom zászlóvivője, többszáz dicsőítő dal szerzője, melyeket világszerte énekelnek a gyülekezetek. Ezek közül talán a leginkább elterjedt dalai az All Heaven Declares (Én hírdetem), By your side (A te oldaladon) He has risen (Ő feltámadt), Calling all nations (Hívunk minden népet). Munkássága hatással volt a ma legismertebb dicsőítésvezetőkre, segítette elindulásukat és inspirálta zenéjüket. Az est attól is olyan különleges hogy számos barátja is meghívást kapott, köztük jól ismert zenészek, dalszerzők, dicsőítésvezetők ünnepelnek velünk ezen az estén a világ minden részéről.

A program 18 órakor kezdődik és várhatóan 21 óráig tart. A közel három órás eseményen zenekarával együtt lép fel, és jónéhány különleges vendéget is köszönthetünk a színpadon. Velünk együtt ünnepel Graham Kendrick, Caroline Bonett, Tricia Richards valamint Pintér Béla és Prazsák László és még sokan mások. A repertoár az egész életútját átöleli: kezdeti dalok, a stadion-korszak, és legfrissebb dicsőítő dalai.

Az esemény helyszínéül szolgáló Akvárium Klub (V. kerület, Erzsébet tér 12.) Budapest egyik legkorszerűbb rendezvényhelyszíne egyedi hangosítással és kiváló fényrendszerrel felszerelve. Szeretettel várunk minden érdeklődőt február 22-én az Akváriumba Noel Richards életmű koncertjére!

A koncertre belépőjegyek igen korlátozott számban kaphatók, ezért bátorítunk, hogy mielőbb vásárold meg belépőjegyedet nehogy lemaradj erről az egyedülálló eseményről.  A rendezvényen várhatóan 15 nemzet képviselteti magát. A koncertről CD és DVD felvétel készül.