Ez az a nap! 2020 Online

Az idei Ez az a nap! online formában kerül megrendezésre július 18-án, amikor élő dicsőítéssel jelentkezünk a Puskás Arénából. A több órás rendezvény során hazai előadók a helyszínről, külföldi barátaink pedig videóüzenetekben jelentkeznek. Az Ez az a nap! hagyományainak megfelelően lelki üzenetre és közös imádkozásra is sor fog kerülni.

Az adás július 18-án, szombaton, 17:00 órakor indul. A műsor YouTube-csatornánkon, Facebook-oldalunkon és honlapunkon lesz követhető. Számítunk rád is! Kapcsolódj be az online közvetítésre családoddal, barátaiddal, közösségeddel!

Tervezett magyar előadók: Pintér Béla, Csiszér László, Gável András és Gellért, Caramel, Hanna, Mező Misi, Dobner Illés, Unless, PZM, Crux, Prazsák László, Amaro Del.
Tervezett külföldi előadók: Chris Tomlin, Matt Redman, Rend Collective, Kim Walker-Smith, Michael W. Smith, Noel Richards, Martin Smith, Graham Kendrick, Tim Hughes & Worship Central, Not An Idol, Svetnik & CheckPoint, Godzone, Timothy, Mate.O, Vanessa & Andrej Grozdanov.
Igei üzenet: Nick Vujicic, Louie Giglio, Max Lucado.

Kérjük jelöld a Facebook-eseményt friss információkért és hívd meg rá ismerőseidet is!

Beszámoló a rendezvényről >