fbpx

Kosár

Imádságos szívvel készülünk július 24-re

Nehéz időket élünk, de a sok rossz hír között Istenre tekintve igyekszünk reménnyel tekinteni előre. Bízunk benne, hogy jövő nyárra javulni fog a helyzet és július 24-én megvalósulhat a Puskás Arénába tervezett dicsőítő alkalom. Fontos, hogy a próbákban ne veszítsük el hitünket és reményünket. Kérünk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, és imádkozzatok velünk együtt a járvány elmúlásáért és a reményteljes jövőért!

Megjelentek a 2021-es Kérügma termékek

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a karácsonyi és a 2021-es Kérügma naptárakat: kártyanaptárakat, falinaptárakat, zsebnaptárakat, képeslapnaptárakat, valamint asztali naptárakat különböző méretekben. Nézz körül a Kérügma webshopban, ahol a naptárak mellett további termékek is találhatók, úgy mint bögrék, CD-k, könyvek, könyvjelzők, kulcstartók, matricák, minikártyák, hűtőmágnesek, jegyzettömbök és képeslapok.

Kérügma >>

Hallgasd Te is az Ez az a nap! Rádiót!

Hálásak vagyunk, hogy egyre többen hallgatjátok megújult rádiónkat! Kérésetekre igyekszünk minél több magyar dicsőítést közvetíteni a régi klasszikusoktól kezdve a legújabb dalokig. Hallgasd a rádiót weboldalunkon vagy töltsd le Android vagy iPhone alkalmazásunkat!

Rádió >>