fbpx

Kosár

Ismét online ima és dicsőítés Facebook és YouTube oldalunkon

Március 15-én, hétfő este ismét várunk benneteket a monitorok előtt a Kárpát-medencéből és az egész világról, bárhol is élsz, egy közös imádságra és dicsőítésre!

Az egyik legjelentősebb nemzeti ünnepnapunkon, március 15-én este 19:30-tól 22:00 óráig online dicsőítő és ima alkalmat tartunk, melyet a korábbiakhoz hasonlóan újra Facebook és YouTube oldalunkon, valamint honlapunkon élőben közvetítünk. Az esemény célja, hogy akár több tízezer lélek kapcsolódjon össze a Kárpát-medencében határok nélkül ebben a rendkívüli helyzetben. Hisszük, hogy Isten reményteljes jövőt készít nekünk! (Jeremiás 29,11).

A dicsőítők és szolgálók neveit hamarosan közzétesszük, kérjük jelöld be a Facebook-eseményt, ahol erről először hírt fogunk adni.

Eseményünk a helyszínen, az eddigiekhez hasonlóan nem nyilvános, csak zenészek, szolgálók, meghívott egyházvezetők és lelkészek vesznek rajta részt, de hívunk mindenkit, hogy online felületeinken kövesse, ossza meg ismerőseivel és aktívan kapcsolódjon be az eseménybe!

Kérünk benneteket, hogy baráti és családi körökben, ima- és házicsoportokban kapcsolódjatok be aktívan. Hisszük, hogy ennek a kezdeményezésnek rendkívüli jelentősége van a szellemvilágban! Isten lelkét hívjuk segítségül bárhol is élsz szerte a nagyvilágban!

A találkozás reményében bízva,
Ez az a nap! csapata