fbpx

Kosár

A Reménység Esték egy élő vízfolyam a családok nappalijába, mely megitat és melybe csatlakozni is lehet.

Teljesen egyedülálló műsor:

  • nem volt még példa rá, hogy ilyen szintű felekezetközi produkció jöjjön létre Magyarországon (mely csak az Ez az a nap! rendezvényein tapasztalható ilyen mértékben)
  • különlegessége abban is rejlik, hogy az őszinte akusztikus dicsőítésbe akár otthon is könnyen csatlakozhatunk
  • az üzenetek erőt adnak és bátorítanak hétről hétre

„Olyan érzés mintha végre menne valami értelmes a tv-ben. Mivel nem hagyományos Istentiszteletről van szó, így inkább remek esti tv-műsornak mondanám, mely végre Istenről szól és pozitív. A dicsőítés ereje csodálatos módon a tv-n keresztül is megérint, melybe mivel nem egy teljes zenekaros produkcióról van szó, így könnyen otthoni hangszerekkel is beszállhatunk Isten dicséretébe.
Felekezetköziségének hála, még jobban érződik belőle az összetartás ereje, melyet Isten úgy vélem még jobban megáld.”

„A streamnek köszönhetően nézhettem akár este munkából hazafelé is a villamoson telefonról, majd hazaérve csak átküldtem a tv-re az adást, így a nappalit megtöltötte a dicséret hangja.”

„Mivel nem egy gyülekezetben vagy házi környezetben készül a felvétel, így elfeledteti velem teljesen minden előítéletem, minden gondolatom, nem terelik el a zenészek, a környezet, a technika és az emberek a figyelmemet, csak a dicsőítés vezetőjére és Istenre figyelek.”

„Sok dicsőítést láttam már otthon, színpadokon, templomokban, de a Dunán még soha.”

„Nincs benne versengés, nincs benne megosztottság, a legőszintébb keresztény műsor, amit valaha láttam.”

Végre érezni, hogy elkezdődik az Egyház összekovácsolódása, egy emberként kiáltunk fel Istenhez és az ellentétek egyre jobban elmosódnak, mert az Ő arcára kezdünk el figyelni.

Bátorít, vigasztal, megerősít abban, hogy van élő reménység, és hogy azok a küzdelmek, amiket nap mint nap ebben a helyzetben keresztényként megélünk azzal nem vagyunk egyedül és hiába nem vagyunk egy helyen segít összekapcsolódnunk.