Támogatás2019-04-26T08:00:17+00:00
Megnézem az ajándékokat

Az EZ AZ A NAP! ajándéktárgyak megvásárlásával is támogatod a missziónkat!

Ajándékozd meg szeretteidet az Ez az a nap! ajándéktárgyaival és egyéb minőségi termékeivel!
Megnézem az ajándékokat

Reklám megjelenésilehetőségek felajánlása

Az Ez az a nap! rendezvényeinek megvalósulósához számos reklámfelületet használunk. Ha teheted, támogasd szolgálatunkat ingyenes vagy kedvezményes megjelenítési lehetőségekkel! Köszönjük.

Írj nekünk: info@ezazanap.hu

Személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával

Bankiátutalás

Csekkbefizetés

Támogasd az Ez az a nap! missziót anyagilag, csekk befizetésen keresztül. Írjon nekünk e-mailt, és kipostázzuk önnek a csekket. Előre is köszönjük nagylelküségét!

Csekk igénylése:info@ezazanap.hu

Miért van szükség a te támogatásodra is?

Egy korábbi rendezvényünkön valamelyikünk nagymamája – idős, hívő asszony – csodálkozva kérdezte meg a gyűjtés elején: – Miért, hát nem a központból jön a pénz? – Hiszen megszokta, hogy ha nagyobb szabású rendezvény van, egyháza országos központja állja a költségeket. Nehéz volt vele megértetni, hogy itt most nem áll semmiféle “központ” a háttérben, és azoknak a testvéreknek az áldozatkészségén múlik minden, akiknek valóban fontos ez az összejövetel.

  • A rendezvényeink önfenntartóak
  • Külső támogatásban NEM részesül

Jelentkezz Önkéntesnek!

  • Ha szeretnél bekapcsolódni az Ez az a nap! missziójába, akkor jelentkezz önkéntesnek. Minden rendezvényen lehetőséged van több területen is kipróbálni magad. Előre is köszönjük szolgálatodat. Önkéntes jelentkezés »

LETÖLTÉSEK

MegnevezésFájltípusLink
Adó 1% rendelkező nyilatkozatJPGLetöltés / Download