Ez az a nap! ChrisTmas 2013

//Ez az a nap! ChrisTmas 2013
Ez az a nap! ChrisTmas 20132018-07-04T08:01:15+00:00

Columbus hajó, 2013. december 15.

EZ AZ A NAP! CHRISTMAS 2013

Idén is szeretettel hívjuk minden kedves barátunkat és testvérünket

Idén is szeretettel hívjuk minden kedves barátunkat és testvérünket karácsonyi hálaadó és dicsőítő alkalmunkra, 2013. december 15-én (vasárnap), 19 órára. Ezúttal egy különleges helyszínre invitálunk benneteket: a Columbus hajóra, amely a Vigadó téri kikötőben horgonyoz, és fedélzetéről gyönyörű kilátás nyílik Budapest történelmi belvárosára. Természetesen nem csak a szép látvány miatt lesz olyan különleges ez az alkalom, most is nagyszerű programmal várunk benneteket. Prazsák László barátunk idén ünnepli 20 éves jubileumát, hiszen 20 éve jelent meg az első dicsőítő kazettája, és az elmúlt 20 évben 12 albumot adott ki. Ezen az estén a legszebb saját dalait hozza el nekünk az újonnan megjelenő jubileumi CD-jéről. Ünnepi műsorral készül Csiszér László az est másik előadója, aki zenekarával szolgál köztünk, és velük együtt adhatunk hálát az elmúlt évért. Vendégeink továbbá Gável András és Gellért valamint Henderson Dávid, akit a The Voice tehetségkutató műsorból már sokan ismertek és Johnny K. Palmer.

Szeretnénk alkalmat teremteni a közös karácsonyi ünneplésre mind az elcsendesedés mind a dicsőítés által, együtt felidézni az elmúlt év áldásait, és hálát adni érte Istennek. És szeretnénk találkozni is veletek, kedves barátainkkal, akik mellettünk álltok a szolgálatban; és minden érdeklődővel, testvérünkkel, akit még ugyan személyesen nem ismerünk, de szívesen vesz részt programjainkon.
Tavalyi karácsonyi alkalmunkon nagy örömmel fogadtátok vásárunkat, így idén is számíthattok arra, hogy értékes ajándéktárgyakat vásárolhattok majd szeretteiteknek: könyveket, hazai és külföldi keresztény CD-ket, igés naptárakat, és egyéb ajándékokat.

Ez az a nap! ChrisTmas 2013 képek

[Not a valid template]