Noel Richards 60 – Életmű Koncert

//Noel Richards 60 – Életmű Koncert
Noel Richards 60 – Életmű Koncert2018-07-04T08:00:57+00:00

Akvárium Klub, 2015. február 22.

“NOEL RICHARDS 60.” ÉLETMŰ KONCERT

Túlcsordul bennünk a hála Isten iránt,

Vasárnap este, Budapest szívében az Akvárium Klubban ünnepeltük Noel Richards születésnapját. A teltházas koncerten 15 nemzet képviseltette magát, valamint barátok, családtagok, Noel zenész társai, pásztorok és különböző vezetők jöttek össze a rangos eseményen. A több mint 3 órás eseményen Isten szeretetének jelenléte kézzel és szívvel tapintható volt.

Különleges életmű koncertre készülünk Noel Richards-szal, aki Budapesten ünnepli 60. születésnapját. Egyedülálló és megismételhetetlen koncert, amely egész Európában csak Budapesten kerül megrendezésre. Noel személyes jó barátunk, 15 éve, az Ez az a nap! mozgalom indulása óta mellettünk áll, jelen van az Ez az a nap! életében. Szeretnénk mindezt a bátorító támogatást megköszönni ezzel a különleges eseménnyel és kifejezni felé nagyrabecsülésünket.

Noel Richards több mint negyven éve aktív énekes, dalszerző és dicsőítésvezető, aki szolgálata során bejárta már az egész világot, hogy Istenről tegyen bizonyságot. A legkülönfélébb helyszíneken lépett fel a világ 36 országában a templomoktól kezdve a stadionokig. 1997-ben feleségével együtt vezető szerepet töltött be a londoni Wembley Stadionban megtartott dicsőítő alkalom szervezésében (Champion of the World), amelyen több mint 45 000 ember vett részt. Szolgálatát főként feleségével, Tricia-val végzi, akivel 1978-ban kötött házasságot, 2 gyermekük és 4 unokájuk született.

Noel Richardsnak 14 albuma jelent meg, ezen kívül számos élőfelvételes lemezen közreműködött, ezek közül a legsikeresebb – amelyen a We want to see Jesus lifted high című dalt adja elő – 500 000 példányban kelt el. Az 1970-es évektől kezdődően a modern keresztény dicsőítő mozgalom zászlóvivője, többszáz dicsőítő dal szerzője, melyeket világszerte énekelnek a gyülekezetek. Ezek közül talán a leginkább elterjedt dalai az All Heaven declares (Én hirdetem), By your side (A te oldaladon) He has risen (Ő feltámadt), Calling all nations (Hívunk minden népet).

Munkássága hatással volt a ma legismertebb dicsőítésvezetőkre, segítette elindulásukat és inspirálta zenéjüket. Az est attól is olyan különleges, hogy számos barátja is meghívást kapott, köztük jól ismert zenészek, dalszerzők, dicsőítésvezetők ünnepelnek velünk ezen az estén a világ minden részéről.

A program 18 órakor kezdődik és várhatóan 21 óráig tart. A közel három órás eseményen zenekarával együtt lép fel és jónéhány különleges vendéget is köszönthetünk a színpadon. Velünk együtt ünnepel Graham Kendrick, Caroline Bonnett, Tricia Richards, Ken Riley (YFriday), Sue Rinaldi, valamint Pintér Béla, Prazsák László, Csiszér László és még sokan mások. A repertoár az egész életútját átöleli: kezdeti dalok, a stadion-korszak és legfrissebb dicsőítő dalai.

“Noel Richards 60.” Életmű Koncert képek

[Not a valid template]