Semmi sem lehetetlen – Planetshakers 2011

//Semmi sem lehetetlen – Planetshakers 2011
Semmi sem lehetetlen – Planetshakers 20112018-07-04T08:01:22+00:00

Petőfi Sportcsarnok, 2011. május 13.

SEMMI SEM LEHETETLEN

Legyen béke, szabadság, egyetértés!

– hangzott el a kiáltvány egy emlékezetes forradalmi tavaszon. Május 13, péntek este, Budapest, egy igazi forradalmárról elnevezett csarnokban: mintegy 2000 lelkes fiatal, aki meg akarja változtatni a világot: Nothing is impossible!
A Planetshakers turné címadó dala, azt hiszem sokunkat nem hagy nyugodni! Dallamvilága, mondandója, meggyőző szavai vissza-vissza csengnek. Hittel minden lehetséges, a vakok látnak a sánták járnak az ellenség erői meginognak. Falak leomlásainak voltunk tanúi, életek változtak meg, emberek megerősödtek hitükben.

Az ausztál fiatalok Torinó felé vették az irányt, turnéjuk legszebb estéjeként emlegetve a budapesti látogatást.

Mi itt maradtunk.
A feladatunk is itt maradt, ebben az országban továbbvinni hittel az evangélium üzenetét, szóban, dalban, cselekedetben út- és példamutatásban.
Hisszük, hogy Isten népe többet akar. Aki bátran vállalja a hitét, és közösséget más közösségekből jött testvérekkel, hogy lehetséges, a keresztények egységén keresztül jobb irányba terelni országunk sorsát. Ezért folytatjuk októberben a Budapest Sportarénában! Ott a helyetek mindnyájatoknak! Sőt a barátaitoknak és a barátaitok barátainak is!
Szinte minden magyarországi keresztény egyházból részt vettek lelkes fiatalok, még a határainkon túlról is. Megmozdult az ország, a felekezetek egymást tapsolták meg. A planetes fiúk-lányok pedig nem akartak lejönni a színpadról a közel 3 órás szolgálat végén sem. Azt mondták a koncert után, valami van a budapesti levegőben, amit máshol nem tapasztaltak. Higgyünk nekik!
ONE. Egység, elhívás, további szolgálat egy más szinten. Erről szólt a – reméljük egyre gyakrabban megismétlődő – felejthetetlen este. Köszönjük Dobner Illés csapatának is az úttörést!
Az Élet megjelent, láttuk, tanúságot teszünk róla. Az este egy biztonsági őr megjegyezte:. „ hihetetlen ami itt történt, egy éve dolgozom itt, idén még ennyi ember nem volt egy rendezvényen sem. Semmi balhé, mindenki vidám és józan. A kocsmát már korán be kellett zárni, mert nem volt igény a piára… máskor is gyertek ide!”

Képek a dicsőítő estéről:

[Not a valid template]