Summer Worship Night: Jeremy Riddle & Dobner Illés

//Summer Worship Night: Jeremy Riddle & Dobner Illés
Summer Worship Night: Jeremy Riddle & Dobner Illés2018-07-04T08:01:38+00:00

A38 Hajó, 2015. augusztus 6.

JEREMY RIDDLE & BAND (DOBNER ILLÉS & ZENEKARA

Izzott a levegő a Summer Worship Nighton

Ezen a forró nyári estén nem csak a harmincvalahány fokos hőségtől volt melegünk, Isten Szentlelke tüzelte fel a szívünket! Az A38 hajó megtelt dicsőítő szívű testvérekkel augusztus 6-án az Ez az a nap! Summer Worship Night rendezvényén! Dobner Illés és zenekara hangolt bennünket az estére és hívták a többszáz résztvevőt: „Jöjjetek, jöjjetek! Mind, kik szomjaztok, pihenjetek meg! Az élő víz ajándék, mind kik szomjaztok, pihenjetek meg!” – énekelte Évi és valóban elcsendesülhetett a szívünk ahogy Isten jelenlétébe vezettek bennünket.

Az est folytatásában tovább fokozódot a hangulat, ahogy színpadra lépett Jeremy Riddle és zenekara. Testközelből tapasztalhattuk meg, hogy mennyire alázatos, tüzes, őszinte és nem utolsó sorban zeneileg is professzionális dicsőítést vezet a Bethel Music egyik legismertebb frontembere. Akik egy könnyed nyáresti koncertre számítottak, azoknak bizony csalódniuk kellett, hiszen a koncert közelsem megfelelő kifejezés arra, ami ezen az estén történt. Az Isten dicsőítése, imádása, magasztalása történt ezen a hajón. Közbenjárás Budapestért, prófétálás felette és a résztvevők bátorítása, hogy merjék elhinni: Budapest ragyogni fog, lépjünk ki a négyfal közül és mutassuk be Isten szeretetét a városnak. Újra és újra megdobbant a szívünk, ahogy elhangzottak Jeremy legismertebb dalai – sokunk örömére: This amazing grace, Furious, Fall Afresh… Az este a No longer slaves c. dallal zárult! Szívünkben fantasztikus üzenettel térhettünk haza: Nem vagyunk többé rabszolgák, nincs mitől félnünk. Isten fiai vagyunk!
Jeremy Riddle nagyon ritkán mozdul ki Amerikából, először járt Európának ezen a felén és nagyon reméljük, hogy nem utoljára!

Jeremy Riddle & Band (Dobner Illés és zenekara) képek

[Not a valid template]