fbpx

Kosár

Ez az a nap! Reménység Esték – ONLINE ima és dicsőítés

Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítelek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak. (Ézsaiás 41,10)

Következő alkalom: 2020. március 30. 19:30-22:00
Dicsőítésben vezetnek: Hellinger András, Lakatos Péter, Caramel
Igei gondolatok: Mészáros Kálmán és Rácz Lajos.

Kapcsolódj be te is online az alábbi felületek egyikén:
Facebookhttps://www.facebook.com/ezazanap.hu/
Youtubehttps://youtube.com/ezazanap
Honlaphttps://ezazanap.hu/

A koronavírus járvány közepette reménykeltő látni, ahogy Isten egyházának tagjai lélekben összegyűlnek otthonaikban, hogy imádságban és böjtölésben eléje járuljanak. Hisszük, hogy Isten szeretete elűzi a félelmet, s úgy gondoljuk, hogy az ilyen gondterhes időszakokban még inkább fontos, hogy könyörögjünk hozzá embertársainkért és keressük az Ő akaratát.

Ezért hoztuk létre a Reménység Esték nevű rendezvénysorozatunkat, mely egy online dicsőítő- és imaalkalom. Ennek keretében hétfő esténként internetes zenés dicsőítést és prédikációt közvetítünk néhány meghívott zenész és egyházi vezető közreműködésével. Hálás a szívünk, hogy az elmúlt hetekben több százezer emberhez juttathattuk el így a remény üzenetét a világhálón keresztül.

Várjuk hétfő esténként a képernyők előtt minden testvérünket a Kárpát-medencéből és az egész világról egy közös imádságra és dicsőítésre! Hisszük, hogy Isten reményteljes jövőt készít nekünk! (Jeremiás 29,11)

Eseményünk a helyszínen nem nyilvános, csak néhány zenész és szolgáló vesz rajta részt, de hívunk mindenkit, hogy online felületeinken kövesse, ossza meg ismerőseivel és aktívan kapcsolódjon be az eseménybe! Úgy gondoljuk, hogy ennek a kezdeményezésnek rendkívüli jelentősége van a szellemvilágban!

Imádkozzunk együtt!
Minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség, ezért közös imádságra hívunk mindenkit. Kérjük könyörögjetek velünk együtt az alábbi témákért:

  • hogy Isten adjon kiutat a világ számára a jelenlegi veszélyhelyzetből
  • hogy sokan legyenek, akik ebben a helyzetben Őt találják meg
  • azokért, akik eljönnek majd a Puskás Arénába, hogy lelki feltöltődések, megújulások és megtérések történhessenek
  • a meghívott előadókért, hogy Istenre figyelve tudjanak szolgálni
  • a háttérben folyó szervezőmunkáért és csapatunkért

A kő a melyet az építők megvetettek, szegletkővé lett! Az Úrtól lett ez, csodálatos ez a mi szemeink előtt! Ez az a nap, amelyet az Úr rendelt; örvendezzünk és vigadjunk ezen! (Zsoltárok 118,22-24)