Elle Limebear

Elle Limebear

Elle Limebear dicsőítésvezető, dalszerző és művész. Férjével, Tommal és gyermekeikkel együtt az angliai Brightonban élnek. Saját zenét 2018 óta ad ki, és olyan dalokat is írt, amelyek nemzetközi listákon szerepeltek. Elle ideje nagy részét utazással tölti, hogy a különböző gyülekezetekben szolgáljon, és teljes szívéből vágyik arra, hogy lássa, ahogy az emberek Krisztusban találják meg a szabadságot.

Elle az egykori Delirious? frontemberének, Martin Smithnek a lányaként saját bőrén tapasztalta meg a világ körüli turnék során az emberekkel teli stadionok izgalmát és a dicsőítés erejét, amely egyesíti az embereket és lángra lobbantja a szíveket. Mindemellett Brightonban dicsőítésvezetőként és ifjúsági lelkipásztorként a helyi közösségében végzett szoros, mindennapos szolgálatba is elmerült. Úgy nőtt fel, hogy egyszerre látta a világegyházat és a helyi gyülekezetét Istent imádni és útközben Isten azt az álmot adta neki, hogy ő is olyan zenét fog alkotni, amely az emberek szemét Istenre emeli. Most pontosan ezt teszi, olyan dalokkal, mint a Holding Me Still, a Call on Your Name vagy a Rest On Us.

“Ott voltam, elborultam az érzelmektől a tengernyi ember között, akik Istent imádták mindenükkel, ami csak bennük volt. Ez nem volt új élmény számomra, de ezúttal más volt, mint az összes korábbi alkalommal. Isten most egy új álmot oltott belém. Hallottam, hogy azt mondta: valami ehhez hasonlóba foglak vezetni. Ezzel a kinyilatkoztatással együtt új ötletek, új ambíciók és dalok rohamai jöttek.” - mesél Elle a 2017-es Outcry Fesztiválról, amely elindította zenei pályafutásán. “Először meglepődtem, nem számítottam arra, hogy zenélni fogok, és saját dalokat szerzek. Csak szerettem az embereket, a gyülekezetet, Istent és azt, hogy Ő mire képes. Elég nagy utazás volt az ezt követő időszak, de a dalok egyre csak jöttek, és én csak bízom Istenben.”

Saját hitbeli útjáról szólva elmondta, hogy már nagyon fiatalon elkötelezte magát Isten mellett.

“Fiatal gyerekként olyan környezetbe kerültem, ahol sok mindent megtapasztaltam, és láttam, hogy mit tesz a Szentlélek a világban, láttam és hallottam történeteket – ezért egyszerűen nem tudtam nem hinni. Fiatal lányként a saját szememmel láttam olyan dolgokat, amiket nem tudtam lerázni magamról, és nem tudtam azt mondani, hogy nem igaz, mert személyesen tapasztaltam vagy hallottam. Emlékszem, amikor 7 éves voltam a szobámban átadtam az életemet Jézusnak. 13 éves voltam amikor először töltődtem be a Szentlélekkel.”

A művésznő úgy látja zenéjének jövőjét, mint egy koncertet, amely tele van a legkülönfélébb háttérrel rendelkező, sokszínű emberekkel. Az összegyűlteket a látvány, a dallamok és az általuk szeretett művészet vonz. És onnantól kezdve a jó zene hatása az igazság kinyilatkoztatásává válhat az életükben.

“Remélem, hogy a barátaim, akik nem ismerik Jézust, azonosulni tudnak a dalaimmal” – mondta Elle. “Szeretném, hogy a lejátszási listáikon szerepeljenek, reményt terjesszenek, az igazságba vonzzák őket, és aztán lássák, hogy ez elterjed a barátaikban, főiskolákon, klubokban, a városaikban és még szélesebb körben.”