Ez az a nap! Stadion 2024

Miskolc, DVTK-Stadion, 2024. június 1.

Ez az a nap! június 1-jén!

Ez az a nap! Stadion 2024
DVTK Stadion, Miskolc
2024. június 1.

Fellépők:
Chris Tomlin, Pintér Béla, Tibes, Pajor Tamás, Agapé Worship, EMaBISz Worship, Magyar Continental Singers, Csiszér László, Timothy&Tretí deň (SK).
Igét hirdet: Meleg Attila lelkipásztor

Kapunyitás: 15:00
Program: 16:00-22:00

A miskolci Ez az a nap! kiemelt fellépője a kortárs keresztény könnyűzene egyik legismertebb képviselője, Chris Tomlin lesz. Nevéhez fűződnek a How Great Is Our God (Mily nagy Istenünk) és az Our God (Nincs más Isten) című énekek is.

A rendezvényen a bejáratnál kuponokat fogtok kapni, amellyel az esemény végén az osztópontokon kedvezményesen – két Bibliát 4000 Ft-ért – vásárolhatsz a magyarázatos Jézus-Bibliából.

Hisszük, hogy az Ige olvasása által életek változnak meg!

További fellépők:

onkentesseg

Önkéntesnek jelentkezem

Ha szeretnél szolgálatoddal hozzájárulni a rendezvény sikeréhez, jelentkezz önkéntesnek.

ezazanap02

Támogatás
és 1 százalék

Missziós szolgálatunk adományokból tartja fenn magát, melyeket hálásan fogadunk.

Imaháttér

Imádkozzunk közösen

Kérjük, imádkozz velünk Mennyei Atyánkhoz az Ez az a nap! áldásaiért.

Gyakran ismételt kérdések

Online az Eventim jegyirodánál. Személyesen az Eventim országszerte működő partnerirodáiban. Miskolcon az alábbi két helyszínen lehet jegyet venni: Media Markt (Király u. 1.), TUI Utazási Központ – Glóbusz Travel (Kossuth u. 4.).

Minden infó és linkek a jegyekhez itt. A jegyek gyorsan fogynak ezért javasoljuk, hogy vásárold meg őket minél előbb!

Gyermekeknek 6 év alatt nem kell jegyet venni, amennyiben nem foglalnak külön helyet (ölben ülő vagy állóhelye van).

Ha jegyvásárlásnál elakadtok, kérjük, közvetlenül a jegyirodánál (Eventim: info@eventim.hu) érdeklődjetek, ők tudnak technikai kérdésekben segíteni.

Nem kell kinyomtatni az online vásárolt jegyeket, a belépésnél telefonon is be lehet mutatni.

Megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Ha nem tudtok jönni, javasoljuk, hogy próbáljátok meg eladni vagy elajándékozni környezetekben a belépőket.

Cím: 3525 Miskolc, Andrássy Gyula u. 61.
Személyautóval: Budapest és Debrecen felől felől az M3-as, M30-as autópálya, a Miskolc-Észak kijárat után végig a József Atila utcán, majd a Búza-téren át, az északi tehermentesítőn, valamint a Győri-kapu utcákon át.
Tömegközlekedéssel: az 1-es villamossal, 1-es, 1A-s, 54-es, 6-os és a 29-es autóbusszal.
Web: dvtkstadion.hu

A stadionnak saját parkolója van, amely ingyenesen igénybe vehető.

Kapunyitás 15 órakor lesz, a program 16:00-tól 22:00-ig tart.

Uzsonna szabadon hozható a stadionba, ital bevitele azonban a ház szabályzata szerint nem engedélyezett. A helyszínen büfék működnek, ahol étel és ital is kapható. Az ital repohár rendszerben kerül kiszolgálásra. A repohár ára 500 Ft, a Cup Revolution hálózatán keresztül más helyszíneken és rendezvényeken szerzett tokeneket elfogadják. A büfékben készpénzzel és kártyával is lehet fizetni.

Veszélyesnek minősülő tárgy (szúró- és vágóeszköz, üveg, bot, zászló) és robbanás- vagy tűzveszélyes anyag nem vihető be a stadion területére. Esernyő sem vihető be, javasoljuk, hogy legyen nálad napellenző sapka, napszemüveg, rossz idő esetén pedig esőkabát. Nem vihető be továbbá parfüm, kisállat, kerékpár, roller vagy kempingszék sem. Italt a ház szabályzata szerint sem üveg, sem műanyag palackban nem lehet bevinni. Babakocsit a küzdőtérre és a szektorokhoz nem lehet bevinni, csak a folyosókig.
Kistáskában, hátizsákban személyes tárgyak, iratok, uzsonna behozható.

A rendezvényen külön gyermekprogramok nem lesznek.

Igen, rossz idő esetén is meg lesz tartva a rendezvény. A DVTK Stadion lelátója fedett, minden ülőhely védett az esőtől. Esernyőt nem lehet bevinni, az állóhelyre érkezők számára esőkabátot javaslunk esős idő esetén.

A stadionban büfék üzemelnek, ahol étel és ital vásárolható, valamint lesznek kihelyezett Ez az a nap!-os standok, ahol termékeink kaphatók, ezzel is támogatni tudjátok a rendezvény költségeit. A stadion büféiben készpénzzel és kártyával is lehet majd fizetni, az Ez az a nap!-os standoknál csak készpénzzel. 

Központilag nem szervezünk különbuszokat vagy különvonatokat. Bátorítjuk a közösségeket, gyülekezeteket, hogy szervezzetek közös utazást! Így a belépőkre vonatkozó csoportos kedvezmények is könnyebben igénybe vehetőek. 10 fő felett a MÁVnál is lehet kedvezményes jegyet igényelni.

Igen, szeretettel várunk önkéntes csapatunkba. Jelentkezés itt.

Igen, van lehetőség kerekesszékes jegyet vásárolni, az igényt közvetlenül a jegyirodánál (Eventim, info@eventim.hu) kell jelezni.