Ez az a nap! Stadion 2024

Miskolc, DVTK-Stadion, 2024. június 1.

Ez az a nap! június 1-jén!

A teltházas budapesti Puskás Stadion és a debreceni Nagyerdei Stadion után örömmel jelentjük be, hogy június 1-jén a miskolci DVTK Stadionban rendezzük meg a 2024-es Ez az a nap!-ot, neves előadók fellépésével. Hívunk újra családoddal és barátaiddal együtt, hogy közösen imádjuk Istenünket! Miért ne lennének alkalmasak hazánk új, hatalmas stadionjai, hogy a mindenség Urának adjunk hálát bennük? Írd be a naptáradba, készülj imádságos szívvel a különleges találkozásra!

Ez az a nap! Stadion 2024
DVTK Stadion, Miskolc
2024. június 1.

Kapunyitás: 15:00.
Program: 16:00-22:00.

Nagy örömmel jelentjük be a miskolci Ez az a nap! első fellépőjét, aki nem más, mint a kortárs keresztény könnyűzene egyik legismertebb képviselője, Chris Tomlin!

A már Grammy-díjjal is elismert amerikai dicsőítésvezető világszerte többmillió lemezt adott el és az elmúlt évtizedekben a keresztény zenei mozgalom egyfajta szószólójává vált. A Time magazin egyenesen a legtöbbet énekelt előadóként jellemezte, ami nem csoda, hiszen olyan dalait, mint a How Great Is Our God (Mily nagy Istenünk) és az Our God (Nincs más Isten) minden gyülekezetben éneklik vasárnaponként. 

További fellépők:

onkentesseg

Önkéntesnek jelentkezem

Ha szeretnél szolgálatoddal hozzájárulni a rendezvény sikeréhez, jelentkezz önkéntesnek.

ezazanap02

Támogatás
és 1 százalék

Missziós szolgálatunk adományokból tartja fenn magát, melyeket hálásan fogadunk.

Imaháttér

Imádkozzunk közösen

Kérjük, imádkozz velünk Mennyei Atyánkhoz az Ez az a nap! áldásaiért.