Buszok és különvonatok

Ingyenes buszok és vonatok indulnak az ország számos pontjáról

Gyertek közösen
a 2022-es Ez az a nap!-ra

Bátorítunk minden vidéki és határon túli közösséget, ifjúsági csoportot, gyülekezetet, hogy fogjatok össze, szervezzetek csoportot és gyertek együtt 2022. július 23-án az Ez az a nap!-ra! Az ország különböző pontjairól induló buszos vagy vonatos utazási lehetőséget ingyen biztosítjuk az 50 fős vagy annál nagyobb létszámú csoportok részére.

Keresünk helyi szervezőket a közös utazások összefogására! Ha csoportszervezést vállalnál vagy társulnál utasként egy meglévő csoporthoz kérjük, jelentkezz az oldal alján lévő űrlapon.

A jelentkezés lezárult!

Facebook-csoportok a különvonattal érkezőknek

Létrehoztunk Facebook-csoportokat minden olyan városnak, ahol megállnak a különvonatok, hogy ezáltal segítsük a közös utazás szervezését. A vonatok reggel indulnak és dél körül érkeznek a fővárosba, az esemény után körülbelül 23:30-kor indulnak vissza a vidéki városokba. Részletes menetrend és minden további gyakorlati információi az adott város csoportjában, és itt lehet kérdéseket is feltenni.

A különvonatos utazás ingyenes, de megvásárolt belépőjegyhez és regisztrációhoz kötött. Utazási igényedet kérjük jelezd a lenti űrlapon. Jegyvásárlás a rendezvényre itt.

A Facebook-csoportok linkjei:

Békéscsaba // Cegléd // Csorna // Debrecen // Dombóvár // Füzesabony // Gödöllő // Győr // Hatvan // Kaposvár // Kecskemét // Kiskunfélegyháza // Kisújszállás // Komárom // Miskolc // Nagykáta // Nyíregyháza // Pécs // Sárbogárd // Szeged // Szolnok // Szombathely // Tatabánya // Újszász

A vonatok menetrendjei:

Ez az a nap! 2022 különvonatok

Jelentkezés

Ha többen jöttök elég egyszer beküldeni a létszámot, nem szükséges mindenkinek egyesével regisztrálni.