Ez az a nap! Stadion 2023

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2023. június 10.

Ez az a nap! Stadion 2023
Június 10. Debrecen

Ez az a nap! Stadion 2023
Debrecen, Nagyerdei Stadion
2023. június 10.
Kapunyitás: 14:00
Program: 16:00-22:30

Nagy örömmel és lelkesedéssel hívunk benneteket a 2023. június 10-i debreceni Ez az a nap! Stadion 2023-ra, ahol többek között a Hillsong UNITED és Matt Maher is színpadra lép!

Tavaly a nemzet stadionjában megtartott dicsőítés után úgy láttuk, hogy nagy az igény arra, hogy az ott megtapasztalt tüzet és lelkesedést továbbvigyük az ország más városaiba és akár a határainkon túlra is. Ennek keretében április 15-én a Veszprém Arénába, május 26-án Madridba, június 3-án a horvátországi Pula Arénába (Krisztus korabeli amfiteátrum), egy hétre rá pedig a debreceni Nagyerdei Stadionba visszük el Isten örömüzenetét a zenés dicsőítésen keresztül. Budapesten idén nyáron nem lesz rendezvényünk.

Hálásak vagyunk, hogy az ausztrál Hillsong UNITED mindkét júniusi rendezvényen velünk tart. Hisszük, hogy zenei tehetségükkel és lelki hozzáállásukkal segítenek majd nekünk abban, hogy még közelebb kerüljünk Istenhez. Rajtuk kívül Debrecenben színpadra lép Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pajor Tamás, Pintér Béla, Oláh Gergő, Tibes, a Dics-Suli Band, a Crux, a CrossYounity, az El Shaddai (RO) és Adi Kovaci & Emma Repede (RO). Igét hirdet Mike Pál. Kapunyitás 14 órakor. A program 16 órától kb. 22:30-ig fog tartani.

Jegyek kaphatók 3.990 Ft-ért és 6.990 Ft-ért. Támogatói VIP jegy: 14.990 Ft. Csoportos kedvezmények az alábbi konstrukciókban: 5+1, 10+2 és 20+5 ajándékjegy. Kárpátaljai testvéreink ingyenesen regisztrálhatnak ide kattintva.

Hívunk, gyere el te is, csatlakozz hozzánk, hogy együtt dicsérjük Istent, közösen imádkozzunk, és ünnepeljük Jézus nevét!

Gyűjtés rászorulóknak

Segítsünk együtt a háborús menekülteknek! A június 10-i Ez az a nap!-on jelen lesznek az ismert szeretetszolgálatok, akik fogadják és továbbítják adományaitokat a nehéz helyzetben lévők felé. Kérjük, hozzatok tartós élelmiszert, amit a kijelölt pontokon tudtok majd leadni a Nagyerdei Stadionban.

Hallgasd meg az előadók legszebb dalait Spotify-listánkon ide kattintva.

Közös utazás

Bátorítunk minden vidéki és határon túli közösséget, ifjúsági csoportot, gyülekezetet, hogy fogjatok össze, szervezzetek különbuszos utazást és gyertek együtt június 10-én az Ez az a nap!-ra! Ebben az esetben a 20+5 ajándékjegyes akciónkat is könnyebben ki tudjátok használni.

A szervezésben segítséget jelenthetnek helyi Facebook-csoportjaink, amelyek az laábbi linkeken érhetők el:

Békéscsaba // Cegléd // Csorna // Debrecen // Dombóvár // Füzesabony // Gödöllő // Győr // Hatvan // Kaposvár // Kecskemét // Kiskunfélegyháza // Kisújszállás // Komárom // Miskolc // Nagykáta // Nyíregyháza // Pécs // Sárbogárd // Szeged // Szolnok // Szombathely // Tatabánya // Újszász

Vendégeink
lesznek

Hillsong United
Hillsong United
Matt Maher
Matt Maher
Caramel
Caramel
Pintér Béla
Pintér Béla
Pajor Tamás
Pajor Tamás
Új Forrás
Új Forrás
Dics-Suli
Dics-Suli Band
Crux
Crux

Gyakran ismételt kérdések

Igen, étel és ital szabadon bevihető a stadionba.

Online az Eventim és a Broadway jegyirodánál. Személyesen a jegy.hu országos partnereinél. Minden infó és linkek a jegyekhez itt: https://ezazanap.hu/jegy/

A jegyek gyorsan fogynak ezért javasoljuk, hogy vásárold meg őket minél előbb!

Gyermekeknek 6 év alatt nem kell jegyet venni, amennyiben nem foglal külön helyet (ölben ülő vagy állóhelye van).

Ha jegyvásárlásnál elakadtok, kérjük, közvetlenül a jegyirodánál (Eventim: info@tex.hu, Broadway: info@broadway.hu) érdeklődjetek, ők tudnak technikai kérdésekben segíteni

Személyesen is lehet jegyeket venni a jegy.hu országszerte működő partnerirodáiban, ahol készpénzzel is lehet fizetni. A partnerek listája ide kattintva érhető el.

Nem kell kinyomtatni az online vásárolt jegyeket, a belépésnél telefonon is be lehet mutatni.

Igen, van lehetőség kerekesszékes jegyet vásárolni, az info@tex.hu (Eventim) email címen keresztül szükséges jelezni.

Megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség, ha nem tudtok jönni, javasoljuk, hogy próbáljátok meg eladni vagy elajándékozni környezetekben a belépőket.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 12.

Tömegközlekedés (www.dkv.hu): 1-es villamos (Aquaticum megálló), 22-es autóbusz (Klinikák megálló), 24-es autóbusz (Klinikák megálló)

Az 1-es villamos a rendezvény előtt és után is sűrítetten jár.

Az 1-es villamos a normál menetrend szerint 23:04-kor indul a Nagyállomásról, ami 13 perccel később, vagyis 23:17-kor van az Aquaticum megállóban (Stadionnál) és megy tovább a Nagyállomás felé.

A stadion környékén ingyenesen lehet parkolni, ill. fizetős mélygarázs is rendelkezésre áll. Felszíni parkolók: Pallagi út, Nagyerdei körút, Ady Endre út. Infó: www.dvparking.hu

Kapunyitás 14 órakor lesz, a program 16:00-tól 22:30-ig tart.

A rendezvényen külön gyermekprogramok nem lesznek.

Igen, rossz idő esetén is meg lesz tartva a rendezvény. A Nagyerdei Stadion lelátója fedett, minden ülőhely védett az esőtől. Esernyőt nem lehet bevinni, az állóhelyre érkezők számára esőkabátot javaslunk esős idő esetén.

Központilag nem szervezünk különbuszokat vagy különvonatokat. Bátorítjuk a közösségeket, gyülekezeteket, hogy szervezzetek közös utazást! Így a belépőkre vonatkozó csoportos kedvezmények is könnyebben igénybevehetőek. 10 fő felett a MÁVnál is lehet kedvezményes jegyet igényelni itt.

A stadionban büfék üzemelnek, ahol étel és ital vásárolható, valamint lesznek kihelyezett Ez az a nap!-os standok, ahol termékeink kaphatók, ezzel is támogatni tudjátok a rendezvény költségeit

Idén Budapesten nem lesz nagy rendezvényünk a Puskás Arénában, sem a Papp László Arénában, így minden budapestit és Pest környékit is várunk Debrecenbe!

Igen, a stadion déli oldalán, az állatkerttel szemben fog működő csomagmegőrző.