Ez az a nap! Balaton

Zánka, 2023. július 28.

A Balaton partján ünnepeltük Jézus nevét

Zánkán tartottuk meg július 28-án az első Ez az a nap! Balaton rendezvényünket, amely a Csillagpont csapatával való közös szervezés gyümölcse volt. A fergeteges hangulatban lezajlott estének a felszabadult, örömteli bulizás mellett fontos része volt Isten mély imádata és dicsőítése.

Az eseményre nagyon sokan érkeztek az ország legkülönbözőbb településeiről, így már a hét eleje óta a Csillagpont fesztiválon részvevőkkel kiegészülve több mint négyezren voltak jelen. Az estét a PZM dicsőítő blokkja indította, majd Oláh Gergő lépett színpadra. A népszerű énekes dalai között többször tett tanúságot arról, hogy mennyire fontos számára a hit és az Istennel való bensőséges kapcsolat, és arra buzdított mindenkit, hogy hozzon személyes döntést Jézus követése mellett.

Újabb dicsőítő rész következett az Agapé Worship vezetésével, majd Tibes hirdette Jézus Krisztus kétezer éves, de ma is aktuális üzenetét a hip-hop nyelvezetén keresztül. A rapper teljes zenekarral lépett fel, akihez egy-egy dal erejéig csatlakozott Oláh Gergő és Norba is. A nagyszerű hangulatot tovább fokozta a manchesteri LZ7, akiknek pörgős dalaira egy emberként ugrált a több ezer fős közönség. A napot a Hillsong London zárta le, akik vezetésével az ismert dalokat tiszta szívből énekelte mindenki

A zenei produkciók között bizonyságtételek, rövid igehirdetések, imádságok és buzdítások hangzottak el. Nagyon hálásak vagyunk, hogy létrejöhetett ez a rendezvény és hogy eljöttetek rá Ti is! Istené legyen a dicsőség mindenért!