Gyakran Ismételt kérdések

Minden korábban megvásárolt jegy változatlan feltételekkel, ugyanarra a helyre érvényes a rendezvény új időpontjára! A jegyek visszaváltására 2021. május 31-ig van lehetőség, ezt követően sajnos a korábban megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani.

A Puskás Arénában megrendezésre kerülő Ez az a nap! szervezése során igyekszünk meghívni azokat a hazai és külföldi előadókat, akik a keresztény zenei élet jelentős képviselői, valamint az elmúlt 20 évben meghatározó alakjai voltak rendezvényeinknek. Honlapunkon és közösségi média felületeinken folyamatosan közzétesszük a fellépők listáját!

Igen, gondoskodunk arról, hogy angolul nem tudó vendégeink is minden tartalmat értsenek, ill. megoldjuk, hogy külföldi vendégeink is követni tudják angolul a magyarul elhangzó üzeneteket.

Arra kell készülni, hogy egy kisebb városnyi ember érkezik a helyszínre ezen a napon. A környék le lesz zárva az autós forgalom elől. Javasoljuk az autóval érkezőknek, hogy távolabb parkoljanak le vagy a metró vonalán és gyalogosan vagy metróval közelítsék meg a Stadiont. Az általunk szervezett buszoknak parkolóhelyet biztosítunk, melynek helyéről értesítést kapnak majd a csoportok vezetői. Ezen kívül különvonatok indítása is tervben, melynek részleteiről később adunk hírt.

Kapunyitás 12 órakor lesz, a program 14 órától 22 óráig tart.

Weboldalunkon keresztül, itt, vagy a tex.hu oldalán. A szektorok – biztonsági okokból – nem átjárhatók, ahova a megvásárolt jegy szól, ott kell tartózkodni a rendezvény teljes ideje alatt.

Palackos üdítőt, vizet nem lehet behozni. Ez sajnos nem rajtunk múlik, ebben nagyon szigorúak a ház szabályai. Büfé üzemel majd, ahol étel-ital kapható.

6 éves kortól kell jegy. Az ennél fiatalabb gyermeknek – amennyiben nem foglal külön ülőhelyet és ölben fog ülni – nem szükséges jegyet vásárolni.

Nem minden egyes fellépő készül külön zenekarral és önálló blokkal, hanem többen összeállnak majd egy zenekarba és így szolgálnak, valamint néhány előadó vendég énekesként jelenik majd meg egy-egy produkcióban.