Ez az a nap! Karácsony 2017

Akvárium Klub 2017. december 2.

Ó, jöjj, ó jöjj, Immanuel

Szeretnénk idén is meghitt légkört teremteni a közös karácsonyi ünneplésre a dicsőítés által, együtt felidézni az év áldásait, és hálát adni érte Istennek.

Ez az a nap! Karácsony 2017

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt karácsonyi ünnepi koncertünkre amely december 2-án kerül megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban. Az Advent időszakában ez egy nagyszerű lehetőség ráhangolódni a Karácsony igazi üzenetére.

Az Ez az a nap! rendezvények évről évre megtöltik a Budapest Sportarénát, amiért hálával és örömmel van tele a szívünk. Szeretnénk a karácsonyi rendezvényünkön együtt visszatekinteni az évre és bizakodva tekinteni a jövőre.

Az est vendége Pintér Béla, aki legszebb karácsonyi dalait hozza el nekünk, valamint Balogh Mihály és az UNLESS zenekar, A karácsonyi üzenetet László Viktortól hallhatjuk majd.

A rendezvény előtt CD, könyv, ajándék és naptárvásárt tartunk, ahol igés és bátorító üzenetű ajándékokat tudtok vásárolni rendkívül kedvező áron.

Az este folyamán gyűjtést rendezünk az Ez az a nap! rendezvénysorozat támogatására. Hálásan fogadjuk adományaitokat, mellyel az Ez az a nap! jövő évi programjainak megvalósulásához járultok hozzá.

A rendezvényre helyre szóló ülőjegyek kaphatók. Bízunk benne, hogy veled is találkozunk és együtt ünnepelhetünk december 2-án Budapesten!