Ez az a nap! Karácsony 2018

Akvárium Klub 2018. december 16.

Krisztus megszületett

2018. december 16-án valósult meg az Ez az a nap! karácsony rendezvényünk Budapesten az Akvárium klub NagyHall termében, mely minden évben olyan bensőséges alkalom, ahol az Úr Jézusban nekünk adatott legnagyobb ajándék kerül a középpontba. 

Ez az a nap! Karácsony 2018

A 450 fős közönséggel együtt ünnepeltük a mindannyiunkhoz érkező Megváltót. A karácsony valódi jelentését adtuk át az embereknek igei üzenet és dicsőítő dalok formájában egyaránt. Oláh Gergő, Abbe Lewis és Pintér Béla dalai hangoztak el a színpadról. László Viktor karácsonyi gondolatait hallgathattuk meg, aki kerekasztal beszélgetésre is meghívta az énekeseket, hogy elmondják, miként élik meg az év egyik legszebb időszakát a hitükről bizonyságot téve, gyerekkori emlékeiket felidézve. Ezeken az alkalmakon fontosnak tartjuk, hogy visszatekintsünk, és hálát adjunk Istennek az elmúlt évben megélt áldásokért és a közösen szerzett élményekért.

A program részét képezte a 2019. június 1-jén megrendezésre kerülő Ez az a nap!-ra történő meghívás, melyre az egész Kárpát-medencéből várjuk a résztvevőket a budapesti Papp László Sportarénába. Meghallgattunk egy könyvbemutatót Kunszabó Annától, partnerszervezetünktől, a Csak Egyet Szolgálat vezetőjétől. „Senki gyermekei” címmel írta meg könyvében 26 hajléktalan sorsát, kiknek életét közelebbről is megismerhette személyes beszélgetéseken keresztül.

Az “Ez az a nap! karácsony” rendezvények minden évben olyan bensőséges alkalmak, ahol az Úr Jézusban nekünk adatott legnagyobb ajándék kerül a középpontba. Ez idén sem volt másként. Köszönjük, hogy sokan eljöttetek, hogy együtt ünnepeljétek velünk a mindnyájunkhoz érkező Megváltót! Ő Immánuel, benne és általa közösséget vállal velünk az Isten. Jó volt, hogy a 2018-as évre Veletek visszatekintve adhattunk hálát Istennek, az Ez az a nap! dicsőítő mozgalmon keresztül az elmúlt évben megélt áldásokért! Ne feledjétek: Istenben bízva 2019-ben is várunk Benneteket akár az Arénába, akár a kisebb helyszínekre szerevezett rendezvényekre!

Az Ez az a nap! rendezvények kivétel nélkül olyan ökumenikus alkalmak, ahol különböző felekezetek képviseltetik magukat a meghívott előadók és vendégek között. Egyaránt megszólítunk mindenkit, fiataltól idősig, protestánstól katolikusig az egységet és egymás tiszteletét, elfogadását szem előtt tartva. Szükségesnek tartjuk az egyházak vezetőinek lelki háttértámogatását, kiket meghívtunk erre az alkalomra is. Vendégeink voltak missziós- és egyéb partnerszervezetek, gyülekezet- és intézményvezetők is, valamint önkénteseink, akik minden eseményünk gördülékeny lebonyolításában segítenek.