Kutless & Christafari 2016

Rock the City 2016. augusztus 17.

Rock the City 2016

Szeretettel köszöntünk benneteket a nyár közepén! Reméljük jól telik a vakáció és mindenkinek lehetősége nyílik a pihenésre, feltöltődésre! Ehhez mi is szeretnénk hozzájárulni egy különleges zenei élménnyel. Gyertek, rázzuk fel a várost augusztus 17-én, vegyetek részt egy megismételhetetlen dicsőítő rendezvényen!

Rock the City: Kutless & Christafari

Első alkalommal érkezik hazánkba a keresztény rockzene egyik legsikeresebb képviselője az amerikai Kutless. Vendégünk továbbá – a reggae dicsőítést kedvelők nagy örömére – a Christafari, valamint az Altarive nevű, friss magyar keresztény rockzenekar. Az evangélium üzenete Mark Mohr-tól (Christafari) és László Viktortól hangzik el.

KUTLESS: Az 1999-ben alapított Kutless több mint 3 millió eladott lemezzel ez Egyesült Államok egyik legsikeresebb keresztény rockzenekara. A legújabb, 2015-ben megjelent albumuk a Surrender az amerikai Billboard lista 13. helyén landolt, ami egy keresztény zenekar számára hatalmas áttörés és fantasztikus lehetőség arra, hogy Isten üzenetét közvetítsék és vigyék a világba a zenéjükön keresztül. A legendás zenekar 12 albummal és 8 Dove Award jelöléssel a háta mögött mégis arra a legbüszkébb, hogy zenéjükön keresztül egyre több embert érnek el az evangélium reményt adó üzenetével.

CHRISTAFARI: Augusztus 17-én hazánkba látogat a világ leghíresebb és legelismertebb keresztény reggae zenekara is! A 1990-ben alakult Christafari 21 studióalbummal gazdagította a keresztény zenei világot. Legfrissebb albumuk az Anthems a Billboard Reggae kategóriájában az elsö helyet szerezte meg. A nagyon vidám és laza hangzásvilág egy pozítív és boldog életérzést közvetít, azt a boldogságot, amit Jézus szeretete olt belénk. Ezt képviselve érkeznek hozzánk egyenesen Californiából. Egy igazán remek hangulatú koncertre készülhetünk.

ALTARIVE: Ezen az estén néhány dal erejéig találkozhatunk az ALTARIVE zenekarral is. Az együttes – amely 2014. végén alakult – az általuk képviselt zenei stílus segítségével szeretné világnézetét, meglátásait, kérdéseit és a Teremtőbe vetett hitét kifejezni.